Wednesday, May 4, 2011

Stress

Huhhh malas nak cite tapi nak kasi lepas jugak perasaan yg panas ati je....Perasaan kembali pulih bile dah blk umah je...Hadap sang suami dan dok kemas umah tak abis2....

Keadaan kerja skg sgt la stress..Rs cam sehari aku bernafas 5 kali je...Sesak nafas oooo....Otak cam xleh berfungsi smp kadang2 bend simple pon xleh nak pikir...what dee betullah!!! ^_^"

Cepatlaaaa berakhir penderitaan yg menyesakkan jiwa aku nihhh..Hmm tp tetibe time duduk lunch hour td aki tepikir, mayb aku dah xde JIWA dlm bidang IT ni kot....hmmmm harus aku muhasabah diri nih! Gile stress nak tido pon dok bayang2 SQL query...pehhh tak ke ko rs cam nak belah kepala kasi kuar jap otak time tido! Ok mengarut!

Perkataan yg plg kuat dlm fikiran aku skg...SABAR! Allah sedang mengujimu...Nak dpt benda BEST la tu..... ;)





4 comments:

ezanoor said...

kerja bidang IT mmg gitu.. sabo je la ye... hehe

Anny Fazweeza said...

pae >> Aku skg mengalami tekanan..huhu baiklah akan ku bertahan atau...hikss ;)

Skinny Legs said...

aku pon taknak keje IT lagi T_T

cepat lah bukak McD ko...

aku nak jadik cashier neh xD

AnneWeeza said...

skinny legs aka wani >>

mari nangis sama2 T_T

hiksss...jgnla mention kat sini..huhu

jd PA aku la wey...hihih ;D