Wednesday, May 18, 2011

Busy tahap cipan

Huh ^_^"
sowi bukan mengeluh tp meratapi..... ^_^

Sekarang ni aku nyer bz dah tahap cipan polkadot aku rs...Ari2 blk lewat, time blk kul 6 tu dah mcm time lunch hour je...

Aku rs aku cam pki jam rosak. Td tgk kul 11pg, baru cam bape saat wat keje tgk jam lg..eh dah kul 5.50ptg...weyyy ^_^"

Waktu pg aku kat cyberjaya, tetibe ptg aku kat site kat kl..mgrb patah blk ke cyberjaya..dah mlm br smp umah ku yg ter cinta ta ta.... (^_^)

Skg dah kul 10mlm,mandi pon xlg...iron baju tuk esok lg..tido jap pastu pg sok kene kuar awal,takot jem sbb pg2 ade meeting...huuuu hidop2...lom sempat menikmati hari rabu, dah nak dtg kamis...jumaat pon dah jengah2.... ^_^"

Xsabar nak bulan 6...mau cotiiiiii tp xleh byg klu tetibe cuti xapprove! Aku resign!!!! Tp klu tetibe bos cam 'ade aku kesah!' coi! Dah dah! Aku mau mandi skg!!

Cau..see u when i see u! ^_^


~permandangan di waktu ptg ketika menikmati laksa di tepi pantai cenang, langkawi. ^_^

No comments: