Friday, November 21, 2008

Kehabisan suda.... :(


ini pen saye...die sgt comey...suda lame die bersame saye...sejak di universiti lg...mmm tarikh lahir die xingt la...dlm tahun lps kot..saye sgt cayang die...sbb die comey dan wane PINK dan berbaju corak butterfly :) rs cam cntk je tulisan bile menggunakannya..wink!!.. (mukadimah ayt penyate je)

ngee..ngee..aku beli kat koop uum..hee..itu pon sbb nmpk ade mmbr pki (versi purple)...bile aku tegor kate comey pen die..trs die ckp.."eh eh n..ade wane pink tau!!" "hahh..yeker?? :)" ngeee....ms pas klas tu trs ajk tentera2 aku ke mall...sbb nak beli gak pen tu...hee.....(ajak ke pakse?? huahuahu)

Tp smlm.. :( bile dah lame die bersame aku..pas dah bape kali ilang bape kali jumpe blk dah...tetibe tgh dok tulis2 psl portal...alamk..arghhh...no..no...ples....dan akhir'y...die 'pergi' meninggalkan aku..adeh..dakwat die dah abis plak...alaaa!!!! ketuk2 manje kat meja pastu renjis2 skt...ala xkuar gak...confirm da abis la tu.... :( hik..hik...pilu hati ku... :(

Arini...still ade kat meja aku nih..hee..even xde dakwat dah..wat display je plak... :) xpon nnt aku beli dakwat baru..hahaha...hhmmm..good idea gak nih...heee..ngeee.. :)..Akhir kate trime kasih ye 'cayang'..lame dah kamu berbakti dah sgt setia ngn ku... :) caye cayang kamu..kamu cayang caye?? wink2!!!

Thursday, November 20, 2008

haruss ker??


Semalam punye semalam kan...hee...kelmarin la tu labu.... :P aku sempat merayapp kat jj dpn umah aku tu...hee pas anta hadiah yg ku sisipkan tu...ngee....jln punye jln tp cam xde ape nak beli pon...tp cam xbest plak blk ngn tngn kosong je....hahaha...dan akhir'y aku ternmpk!!! hahh...beli itulah berkata hati ku...hohohoh....set sudu dan garfu wane PINK...hahah....murah je pon...7.90 rs'y...hahahha...dah penah nmpk dah before dis tp sbbkan xde pe nak beli...ok la tuh!!! :P ehh ehh bukan saje2 nak buang ms tau..jgn pkr camtu plak...aku teman en.neo beli hadiah kahwin kwn die la...next week kat penang....hohoho merangkap...aku akan b'holiday ke penang la next wekk...ohooooo.... :P plus jumpe kengkawan ms u kat sane...ehh ehh kan aku blajor kat utara dulu... :) hee...jgn xtahu.... :P bile dah smp umah...hosmate ku yg 2org dok ngadap tv tu dok sengeh2 kat aku...aku pon sengeh2 la cam kerang kerang busuk...poyo sbb pgg beg plastik jj..hahah beli pe tuh?...jeng jeng jeng!!!!! aku kuarkan set sudu ku yg comey tu.... derang ponn haahhh!!! nnn!!! harusss ke??!!! aku pon smbl tersengeh...harussss laaa... :) mmmm paham sgt dah gerang membalas.... :) tau xpe......ngeee....

Especially for....


hee....few week ago..diriku ade membeli something tuk iman..hohoho....apekah?? ianya adalah..jeng jeng jeng!!!! hadiah berupe "car sit"...hohoho...la sit tuk baby dok dlm kete tu...hee..mmg sejak dr along mengadung lg diri ku dah janji nak preset 'kete tolak..ihik' or 'car sit' tu...dah skg br tercapai hasrat tu sbb ade sale bende alah tu kat alamanda...mmm siang kat opis tgk iklan..mlm tu trs ajak en.neo g rembat...hoho...eh lupe plak..ekceli diriku kongsi ngn en.neo...ye arrr..mane la mampu diriku nak membelinyer..even dah sale pon still cicah angka 000.00 wat!!! huhhh..diriku hanya bergaji kecil comel...ngeee... :)


Dah 2 hari lps br diriku dlm m'pos'n hadiah tu ke melaka (ku sisipkan ke m.long..no postage...ngee)...wahhh sgt gembira mereka..hee...ye ye je... :) wahh siap diriku selitkan side present ngn greeting paper lg..hoho....side present tu berupa kasoot yg comeyy..hoho...sgt murah diriku membelinye...nak gak beli..sbb comey.... :) dah sempat juga diriku create greeting tuk pemilik hadiah ituu..ngee....siap g print color kat cc tau...(sgt excited ok!) hoho....and smlm along col ucap trime kacihh..yee....hee..no hal la sis!! :)

Tuesday, November 11, 2008

adehh....


adeh...tulung2.....saye fining2 lalat nih.... :( mmm kesihatan berada di tahap tak memuaskan... :)... selsema....batuk....pns2 badan...aduhh.....satu keje xjalan lg nih...adehh tmbh skt pale aku nih...dah msk ari ke3 dah ni...nak g klinik cam mls la plak...huhu...xpela doc,sy mkn ubt yg ade dlm collection sy dulu la yer...huhu... (ngn doc mane ntah aku ckp..ngeee)


arini keje aku..... :P sesampai je di tmpt betape....


1) check portal - ari2 ok
2) check mail
3) check blog
4) edit some portal content
5) belek fs
6) wat a few component tuk portal - hemtam je la....hoho... :P
7) gugel blog org.....huhu..dan sy terjumpe bebrape yg menarik...hee... :) dah hoi derang pon.. :)


*dlm ms2 perbuatan aku tu...mmm ade kat 10 kali kot g toilet....adehhh....
*list di atas setakat b4 lunch hour ok....

Friday, November 7, 2008

Kenduri Aqiqah Iman


Minggu lepas kenduri Aqiqah Iman...Wlupn cam kenduri biase je tp sgt la meriah cam kenduri kahwin la plak..ramai giler tetamu..2 khemah pon xcukup..sian plak tgk org kene diri jap sementara tunggu yg lain abis mkn..huhh...mkan pon abis licin...tuan rumah ngn sanak saudara terdekat pon xdpt nak mkn..adehh sedih'y...aku sgt lapar...drive blk kl ptg tu gak ngn perot yg berbunyi2..huh...tp aku and family sgt puas ati la sbb sume berjalan dngn lancar dan meriah..hee...tp iman la yg paling untung..pehhh byk giler duit die dpt..hahaha...tu je la yg aku nmpk..mata duitan la katekan...ngee...aku rs2 la kan ade gak nak smp seribu kot die dpt..abis klu dah sorang kasi 10 20 inggt...pehhh...man!! xnak kasi upah kat busu ko ni ke?? sgt bertungkus lumus that day ok.. :)

mmm....byk gak aku amik gmbr ms cukur jambul tu tp camera tinggl kat melaka...konon nak bg parents iman tranfer dulu la..jgn wat harte camera tu dah la ye long...hah!!! dah mlm td along mms aku gmbr iman de latest..hahahaah!!!!! ketawe besar aku tgk..sgt bulat dan tombab!!! botak cin plak tu...yg wat aku rs cam nak lempang die tu,pandai plak die senyum...hhahah...pastu along kate byk dah baju die yg xmuat..hahahah!!! iman dah gomok!!! :)