Thursday, October 23, 2008

makan @ aidilfitri

Isnin lps...ktorg wat jamuan ari raye secare kecil-kecilan..huhu...tp leh tahan gak mknan2 yg ade...tu la bak kate pepatah..sikit2 lam2 jd bukit!!! hahahah kene ke ngn perumpamaan tuh!! hahaha aku nak bgtau klu sume bwk sorang sikit...jd byk la nnt..hahahah...konon nak bermadah tp cam xkene je...ngeee....


Even ktorg wat dlm bilik ni je tp meriah gak tau...riuh rendah....pastu bile dah kenyang diam jap..pastu bile lapar blk...meriah blk..hahahah....korang phm ke?? sape penah ade kat sini phm kot..hikhik... :) antara juadah ktorg aritu kan...pehhh byk..... soto ade... bihun sup... lemang... rendang... serunding... koktel.... huh..ade lg...mmm..kuih muih....buah2...pe lg ek..jap japp...mmm lupe suda....hee....tp mg byk la..ala ade kat gmbr bwh tu la..hee...

hahahah..tp yg klakar'y pc2 yg dah rosak la jd kerusi n meja ktorg..hahah..pdm muke derang.. sape suh letak situ..huhu...


pas dah kenyang masing2 br al ktorg berposing...tp xbyk sgt pon sbb..adeh...bukan ade tmpt nak posing pon...huuhuh...dlm blk ni je ruangan ktorg..whatever pon ktorg happy...hee...dah yg penting sume kenyang dah puas ati....


nota kaki : kami semua pki baju raya tau..huhu....

Friday, October 10, 2008

salam Aidilfitri


Arini 10 Syawal dah...tp rs'y still lom terlambat tuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri kepada sume sahabat handai ku xkire kat mane pon korang berade...hope korang bergembira la ye di hari lebaran nie...kesempatan ni aku nak mohon ribuan ampun dan maaf klu ade salah dan silap...gurau2 tu dah tentu ade la..hee...klu ade sesape yg berkecil ati...ampunkan saye ye penunggu gua :) ngee......



p/s 1 : nak kongsi gmbr raye pon xde yg cun..so baik xyah..hahahha...

p/s 2 : raye tahun ni biase2 je...ehh ehh iman pki baju yg aku beli tau pg raya tu..hee...