Thursday, March 31, 2011

kerja kerja ja ja ja....


Kerja masih bertimbun....byk part yg kene ubah pas meeting last week. Masalahnye masalah tu bukan dtg dr part kami..huh huh... it wasn't me

Tp nak wat camne kan? harus betulkan smp memenuhi permintaan client la jugek kan.. angel

Pada kami as team....~ok kami betulkan tp confirm hah? takmo edit2 dah pasni tau.. hypnotized
tp......

Pada big bos ~anoy je kot....~hmmm xsiap2 lg ke? bile korang nak blk opis ni? korang wat keje ke tak ni?on the phone

Ok k...xdela ayat sebijik camtu...ke xde ayat lgst....tp aku je yg imagine camtu....abisss worried

Sepatutnye harini lastday kat site tp apekah? byk lg kot! harusla takkk lastday kan... don't tell anyone

hmmmmmm so wat je la keje dgn dedikasinye ye kawan2.....


~hari2 dok hadap tp best! bole?

Huhu..xsabar nak tunggu time blk sebab ade dating tuk bershoping harini...yeahhh! agak2 ade tak tinggal sposen dlm purse karang...hehee... thumbs up

Oklah permisi dulu yuk...dadadaaa wave

Wednesday, March 30, 2011

Update update

Salam...
Sori tuk semua klu ade yg membaca...Agak lama dah xupdate..huhu tp ade alasan tau...tgh collect pic...ala xfeel la klu update xde pic kan ;)

Tp nak jugak update aci tak? Kire cam xnak hampakan diri sdr la sian tgk blog sdr bersawang hihi ;)

Update 1 : Dah seminggu lebih dok kat umah baru kami aka pondokmerahjambu ;) So far Alhamdulillah umah xde prob..

Update 2 : Dah pun stat keje blk pas 2 minggu cuti kawen..Keje makin bertimum pas meeting last week...huhh

Update 3 : Masih belom biase sepenuhnye tetibe aku dah ade SUAMI...hahaha rs cam tgh berlakon je..apakah? ;)

Update 4 : Tgh gile nak hiaskan rumah...gile sronok bile sang suami layan je...hikhik ;)

Update 5 : Rasa cam xde baju je nak pki g keje..haha alasan nak shoping la tu kan? ;p

Update 6 : Masih ingt hutang entry MiSi 2011 & honeymoon ku...even dah lapok nnt akan aku ttp cerita tuk kenangan peribadi...so far setiap detik madih segar dlm ingatanku.. cewah! ;)

Smp sini dulu ye...mau iron baju kerjaan esok...dadada ;)


Pic ms di KK sedang mau bersoping~

Location:Pondokmerahjambu

Saturday, March 12, 2011

Penerbangan malam nmpk byk lampu cantik

Salam sume ;)

Masa taip ni kami dlm penerbangan ke Kota Kinabalu... Kali ni bukan kami berdua je tp dgn 2 couple lain..Kire honeymoon secara berkumpulan la ni...hehehe ;)

Kali ni kire honeymoon fasa II plak...jln jauh skt tp xdela lama.. Ahad kami pulang ke semenanjung blk... ;) Doakan kami selamat pergi dan blk ye.. ;)

Klu nak cite destinasi kami bile di KK nnt...hhmmm tu next update k... ;) Sebab ni adalah percutian santai so xde terikat ngn time....ikot suke je...hehehe kan nak bersuke suki ;D



~mary brown sbg alas perot td ;) xyah kuar duit dlm flight....


~suami isteri mahu g jalan2 ;)

Location:Dlm flight Air Asia

Friday, March 11, 2011

Impiana resort, Cherating

Hye semua...Harini nak update psl honeymoon santai kami...Serius weyyy relax betul, cam xde problem lgsg. Sampai rs badan dah naik je sbb berehat terlebih....hihi ;)

Kami smp cherating aritu dlm pukul 7pm dah...so kirenyer dlm 3 jam perjalanan dr KL tp ade rest jap kat r & r temerloh. Ok 3 jam tu jgn tnyer bapr km/j En.Neo drive k...hmmm paham2 sudaa....


Lobby Impiana resort cherating waktu maghrib...sunyi je tp sgt nyaman hanye dgr bunyi ombak pantai huhhhh...,


En.Neo tgh settlekan psl blk...Ade staff situ dtg kat aku nak kasi air teh ngn tuala sejuk..Die pngl aku cik tp bile aku nak amik,die nmpk inai kot trs die ckp ohh maaf puan....hihi


Ruang rehat yg sgt selesa...Smp boleh tetido kat situ sbb nyaman sgt...Sebelah tu ade teratai pink...hehe alamak xjumpe gmbr teratai tu...


Bilik kami. Katil oh mak ai gile empuk...Sanggup aku xnak dinner sbb mata asik nak terkatup je bile dah landing ;)


Ruang santai. Kalau bukak je tirai tu trs nmpk laut....Klu lepak kat balconi tu dah boleh feeling2 baywatch tau...hehe ;p


Cam biase ade tv...haha dibuka 24jam...haha ;p


Hmmmm toilet yg tip top...Bersih! Selasa gile....puas hati la kan bile byr lebih tp dpt servis yg selesa...suke!!


Cermin besar ni klu ade kat umah sdr pon menarik gak kan..hmmm kene usulkan nih ;)


Lunch kami.. Nasi goreng Impiana. Sodap!!


Sambal udang terbaekkk!!! Fresh gile udang....



Sekian saje short update honeymoon santai kami..Kami dah selamat smp KL dah...Ohh ni adalah honeymoon fasa I kami. Tonight will be the fasa II hihi...ke mana?? Nntkan update seterusnyer k... Dadadaa uols ;)

Wednesday, March 9, 2011

Honeymoon yg sgt santai

Salam semua kengkawan ku....

Eceh! Perasaan tak dah ade daisypath baru kat atas tu....hee sajeje tp kali ni sume item adalah pilihan si suami ;) alaaa si isteri kan suke pakse2, so si suami yg dok asyik main game zombie pon terpakse la pause jap...hikhik bile lg kan nak pakse2...lalalaa ;p

Hmmm dah byk soklan tanyer psl wedding aritu, InshaAllah nnt kite review 1 by 1 k...Susah skt nak update pki phone ni lgpon ketandusan pic la...Cam xfeel la kan...Ala uols pon mesti nak usha2 ngn pic skali kan...hehe ;)

Right now, sepasang suami isteri ini sedang berehat sambil menikmati suasana angin laut di cherating nie....Kali ni rs betul2 berehat....waaaa harus kami manfaatkan masa ni sebaik mungkin ni.... ;p ~ms yg lepas xkan kembali....



Location:Impiana Resort, Cherating

Tuesday, March 8, 2011

MiSi 2011 completed

Hanya satu perkataan yg wujud di dalam hati dan fikiranku......

Alhamdulillah....