Friday, March 11, 2011

Impiana resort, Cherating

Hye semua...Harini nak update psl honeymoon santai kami...Serius weyyy relax betul, cam xde problem lgsg. Sampai rs badan dah naik je sbb berehat terlebih....hihi ;)

Kami smp cherating aritu dlm pukul 7pm dah...so kirenyer dlm 3 jam perjalanan dr KL tp ade rest jap kat r & r temerloh. Ok 3 jam tu jgn tnyer bapr km/j En.Neo drive k...hmmm paham2 sudaa....


Lobby Impiana resort cherating waktu maghrib...sunyi je tp sgt nyaman hanye dgr bunyi ombak pantai huhhhh...,


En.Neo tgh settlekan psl blk...Ade staff situ dtg kat aku nak kasi air teh ngn tuala sejuk..Die pngl aku cik tp bile aku nak amik,die nmpk inai kot trs die ckp ohh maaf puan....hihi


Ruang rehat yg sgt selesa...Smp boleh tetido kat situ sbb nyaman sgt...Sebelah tu ade teratai pink...hehe alamak xjumpe gmbr teratai tu...


Bilik kami. Katil oh mak ai gile empuk...Sanggup aku xnak dinner sbb mata asik nak terkatup je bile dah landing ;)


Ruang santai. Kalau bukak je tirai tu trs nmpk laut....Klu lepak kat balconi tu dah boleh feeling2 baywatch tau...hehe ;p


Cam biase ade tv...haha dibuka 24jam...haha ;p


Hmmmm toilet yg tip top...Bersih! Selasa gile....puas hati la kan bile byr lebih tp dpt servis yg selesa...suke!!


Cermin besar ni klu ade kat umah sdr pon menarik gak kan..hmmm kene usulkan nih ;)


Lunch kami.. Nasi goreng Impiana. Sodap!!


Sambal udang terbaekkk!!! Fresh gile udang....



Sekian saje short update honeymoon santai kami..Kami dah selamat smp KL dah...Ohh ni adalah honeymoon fasa I kami. Tonight will be the fasa II hihi...ke mana?? Nntkan update seterusnyer k... Dadadaa uols ;)

No comments: