Wednesday, February 27, 2008

lipas oh lipasss!!!

hye....arini cam biase xde wat pape lg...sbb oleh mslh yg xdpt dielak'n, kerja yg patut aku wat tertangguh lg..huhu best gakk...

Arini lunch trn lmbt skt sbb dah sarap 'agak berat' la pg tdd...

hahahah...nak dijadikan cerita...msk je lift, aku trs telompat sbb t'dgr kwn aku ckp perkataan "lipas".....Ya Rabbi..mmg ade lipas pun!!!!! aku trs melompat kluar dr lift....tp kwn aku relax jer..cesss..die xtkt ker...eeee aku jgn laaaa.....lipas la binatang yg tergolong dalam kumpulan binatang yg aku takuttt...mesti cam xlogik jer ek...tp nak wat camne....mmg aku takut lipas punn..huh....(sian tuk diri aku sdr)...

smbg crite....kwn aku suh msk gakk.....ohhh no...aku xkan bunuh diri...xbau syurga tau!! huhu....

Yg aku pelik tu kwn aku relax je cam xde prasan...aku je dok mcm org nak mati...lipas tu pun satu hall...die leh statik je kat situu...tgh2 lift plak tuu...aku ckp kat kwn aku..."xpelah syud..ko trn je la dulu...aku trn pki tangge je"(ala tngkt 4 je pun..huhu)..

DAN TIBE2......dr arah blakang...dtg seorang 'penyelamat' dtg...die nak trn lift gak la...(sabahan guy kot...)..die tnyer.."nape2??" "ade lipas"....die trs msk (sementara kwn aku td still tkn button ><) dan "berperang" dgn lipas durjana td...dah akhir'y lipas durjana td pun mati....huhu...

Dan aku pun msk lift dgn selambe'y tanpa pndg pun muke mamat td...(dlm fkrn aku...ayoo mesti de dah nmpk aku dok kalut dr td...dr blkg plak tu..huhu...jatuh saman aku..hehehe)

Tp yg xleh thn tu...aku leh tnyer mane lipas td...??? betul ke dah mati?? kwn aku dgn bengang'y..."laaa nak bukti plakk"....huhu...tp aku berjaya gak dpt'n bukti yg aku nakk...hahahahha.....cik lipas tu dah penyet kat tapak kasut mamat td tuu..kehkehkeh!!!!!

mamat tu siap ckp ngn aku lg..."nasib baik sekor jer..."hahahahah......!!!!!!

Pastu bile aku tgh pilih2 lauk nak mkn,mamat penyelamat td lalu lg blakang aku...ahahah...die senym jer...cessssss malu akuu....huh...tu la kisah aku arini...lipas2....psl ko pun leh jd isu aku tau...

Monday, February 25, 2008

de new life beginn....

aiiii dear....
(18 feb 2008)--peralihan diri telah pun bermulaa....permulaan yg sgt mendebarkan...huhu!! cewah..cam nak kawin plakk....cess... but it only de normal part la...dan everything just walk throngh de flow....huh....may God bless me..