Tuesday, September 15, 2009

for little budak tombam ;)

waaaalaaaaweeyyy...besar punyer!!!! ~hahaha seyes klakar iklan meggi ikan tu kan...hukhuk!

along sibok pakse2 suh wat card tuk birthday iman...yelaaa 1st time nak celebrate bday anak la katekan...pastu siap pakse2 suh blk melaka..io io ko ingt aku ade private jet ke pe... ;p

mls nak dgr die bebel2..aku pon wat la secare cincai boicai...hahhh ni la hasil'y... ;P
nasib ko la iman,tu je gmbr yg busu ko yg comey lotey ni ado..hahahah... ;) ~xmu kalah~

opsss aku xbeli lg hadiah tuk budak tecik berlagak besar ni..hmmm tp dah ade dlm list la..apekah hadiahnyer?? tunggguuuu.....
dan aku jugek ade sponser something tuk party iman nnt...hikhik.... ;) party? nak kene luku pale ngan abah aku nnt..ok k kenduri kesyukuran....aminn tuk iman...hohoh ;)

kebetulan 1st birthday budak tecik belagak besar ni jatuh pd hari raye pertama nnt..so family aku pon dok pakat2 membawa berkat nak wat skt mkn2 ptg raye tuu.....leh jemputan dtg beraye skali kan..

ke ado jemputan istimewa??....kehkehkeh!! opss...tidak lah..sajojo...daaa... (^_^)/

korang yg sudi dtg...meh la... ;)

Monday, September 14, 2009

tik tok tik tok

sejam sebelom skg ni...ketika aku tgh bermalas malasan di atas katil pink ku (-_-)

10.30mlm : dlm hati berkata~mls nyer nak bgn mkn.....mkn sahur kang je lah...tp nnt sakit perot plak...xfeel plakk..hmmmm..~tetap masih lg bermalasan...

tetibeeee....



tokq! tokq! tokq!
nnnn...dah tido ke?~suare k.sab dr luar blk...
yeee..ade ni...napee?~smbl bukak pintu...
pinjam b.band ko jap..bla....bla...bla.....risau aku ni...blaaa...blaa...blaaa lg....bos aku...bla bla bla..
ala b.band xde kat n la k.sab...
argggghhhhhh....jom teman aku g mcd ...
ok bolee...
nnnn.....yg k.sab save no pon yg file yg lameeeeee~jerit dr bilik nyer...
ayoooo...kene g opis k.sab gak la ni...
waaaa.....~nangissss... (T_T)

oleh kerana itu...aku di opis k.sab skg ni...huhuh...di cyberjaya...lokasi sebenar,biarlah rahsio..huhu... ;)

rasa cam g keje plak sbb td aku dah tido..hahaha pastu bgn siap2 g keje...huhuhuhu \(*_*)/ dan mate aku sgt segar bugar skg ni..hikhik...

Disuatu sudut..k.sab tgh berhempas puas wat keje die...sbb nak kene submit ke big bos la tu present pg2 bute esok....nasib die ade print...so skg ni just taip blk je laa...

xpelah bende nak jd..klu xjd,aku xsmp sini dah kot..hoohoh... ;p





p/s dr seseorg b4 kuar td : bwk je pape tuk protect diri tau!~dgn tegas skali.. ok....n mgs all de way k.. ;)