Tuesday, September 15, 2009

for little budak tombam ;)

waaaalaaaaweeyyy...besar punyer!!!! ~hahaha seyes klakar iklan meggi ikan tu kan...hukhuk!

along sibok pakse2 suh wat card tuk birthday iman...yelaaa 1st time nak celebrate bday anak la katekan...pastu siap pakse2 suh blk melaka..io io ko ingt aku ade private jet ke pe... ;p

mls nak dgr die bebel2..aku pon wat la secare cincai boicai...hahhh ni la hasil'y... ;P
nasib ko la iman,tu je gmbr yg busu ko yg comey lotey ni ado..hahahah... ;) ~xmu kalah~

opsss aku xbeli lg hadiah tuk budak tecik berlagak besar ni..hmmm tp dah ade dlm list la..apekah hadiahnyer?? tunggguuuu.....
dan aku jugek ade sponser something tuk party iman nnt...hikhik.... ;) party? nak kene luku pale ngan abah aku nnt..ok k kenduri kesyukuran....aminn tuk iman...hohoh ;)

kebetulan 1st birthday budak tecik belagak besar ni jatuh pd hari raye pertama nnt..so family aku pon dok pakat2 membawa berkat nak wat skt mkn2 ptg raye tuu.....leh jemputan dtg beraye skali kan..

ke ado jemputan istimewa??....kehkehkeh!! opss...tidak lah..sajojo...daaa... (^_^)/

korang yg sudi dtg...meh la... ;)

2 comments:

dd dudu said...

ha ha ha comel jekkk buat kad besday macam tuu hihihihi terhiburrr (^o^)

anneweeza said...

dd dudu >> hikhikk! sonang yo..xyah nak kretip2.. ;) heee..