Monday, September 14, 2009

tik tok tik tok

sejam sebelom skg ni...ketika aku tgh bermalas malasan di atas katil pink ku (-_-)

10.30mlm : dlm hati berkata~mls nyer nak bgn mkn.....mkn sahur kang je lah...tp nnt sakit perot plak...xfeel plakk..hmmmm..~tetap masih lg bermalasan...

tetibeeee....



tokq! tokq! tokq!
nnnn...dah tido ke?~suare k.sab dr luar blk...
yeee..ade ni...napee?~smbl bukak pintu...
pinjam b.band ko jap..bla....bla...bla.....risau aku ni...blaaa...blaa...blaaa lg....bos aku...bla bla bla..
ala b.band xde kat n la k.sab...
argggghhhhhh....jom teman aku g mcd ...
ok bolee...
nnnn.....yg k.sab save no pon yg file yg lameeeeee~jerit dr bilik nyer...
ayoooo...kene g opis k.sab gak la ni...
waaaa.....~nangissss... (T_T)

oleh kerana itu...aku di opis k.sab skg ni...huhuh...di cyberjaya...lokasi sebenar,biarlah rahsio..huhu... ;)

rasa cam g keje plak sbb td aku dah tido..hahaha pastu bgn siap2 g keje...huhuhuhu \(*_*)/ dan mate aku sgt segar bugar skg ni..hikhik...

Disuatu sudut..k.sab tgh berhempas puas wat keje die...sbb nak kene submit ke big bos la tu present pg2 bute esok....nasib die ade print...so skg ni just taip blk je laa...

xpelah bende nak jd..klu xjd,aku xsmp sini dah kot..hoohoh... ;p





p/s dr seseorg b4 kuar td : bwk je pape tuk protect diri tau!~dgn tegas skali.. ok....n mgs all de way k.. ;)

No comments: