Wednesday, August 19, 2009

weeehooo kamoo suda tua ;p

Salam kamoo ;)
Selamat Ulangtahun Kelahiran yg ke 25th ;)

Semoga kamoo panjaaaaaannng umur dan dimurahhhhhhkan rezeki ;)
Semoga kamoo sihat slalo ;)
Semoga kamoo bahgiaa slalo ;)
Semoga kamoo gumbira slalo ;)
Semoga kamoo cepat naik pangkat ;p
Semoga kamoo cepat jd kayeeee ;p
Semoga kamoo cepat g wat Haji ;)



~semoga kamoo tak lupekan kite.... ;'(


Mlm ni kite blanjer kamoo mkn keh? kite yg bayar tau..tau! (^_^)

Friday, August 7, 2009

rock kapak =P

hew! hew! hew! ;)

ujan ek kat luar td...xprasan plakk...aku dlm bangunan ni..pe jd kat luar pon xkan tau..huhuh =P

arini adalah hari rock kapak bg aku....hohohohohoh =B
dr pg td asik dgr lagu rock kapak je...semangat smp bepeloh jari m'google lagu2 rock kapak je..
tp hasil nyer.......weeehoooooo...berjaye mendolod lebih kurang 30 buah lagu2 rock kapak =P

bestt wooo sesekali layann lagu2 lame ni...lagu2 ni tgh hits time aku skolah rendah gase'y..ye arr tahun 90an gitu....tp time tu xde la layan sgt..dgr2 gitu je...puk! puk!


ni sbb dah kene penyakit berjangkit H1N1 hotfm pg smlm la ni...terooss aku mengidam nak dgr lagu2 camtuu...huuu..xsangke plak aku leh ikot nyanyi skali lagu2 nih...dolu rase'y xdelah gigih m'hafal pon....huhu... =P


nmpk sgt lagu2 ni mmg best smp leh melekat kat dlm hati dan perasaan kite kan..cewah!



hikhik.... =P ni gmbr klas ms aku darjah 6..hmm tahun 1996 lah...huhu...sajeje nak letak skali...ehh tp ktorg xrock kapak pon time tu...lagu2 tu je yg hits time tu....huhuhuhu.... ;)

xyah la korang gigih2 nak carik mane 1 aku...gerenti xjumpe nyer....sbb mmg lain gilo pon..hahahah!!! en.neo pon smp skg xleh teke mane 1 aku.. =P adalah rahsia ok....kecuali kwn2 skolah rendah dulu la kan... =P

jom! jom! smbg b'rock kapak =P marilaaaaa..........

Thursday, August 6, 2009

blog pink ku yg sederhana

lalallalaaa.... =) saye tersenyum... (^__________^)
ko gembira sgt dah dpt keje baru ke n??
tidaklah oh!
sbb td tetibe bukak blog sdr..tgk2...hew hew (^____^)
stat page ku yg ke 1000 =)

laaaaa ingtkan ke juta2 liunnn... =(
alaaa xpelahh.....tuk diri sdr je laa....bukan blogging nak seyes2 bagai pon...suke sgt bc blog2 org even aku xkenal pon dieorg tp sukeeee je aku bace...so nak jugak la sdr nyer...even kdg2.......
aku xtau nak update ape....
aku xde ms lgsg ank update2 bagai....
aku terlupe aku ade blog.... =P
terlalu byk cite smp xtau nak stat mane dulu (aci gak kan alasan ni =P )
malu tp mahu nak cite kat korang... =P
dan lain2 lg yg sewaktu dgn nyer..........puk!


tp aku tetap happy dan cayang blog aku... XOXO...
xpelah pon klu aku sorang je yg tatap ari2...heee...
xpe jugak klu org xsuke ngn blog aku ni... eh tp ade sbb ke korang xsuke?



sbb....blog ini adalah untuk AKU dan......KAMOO =)
yeee...kamoo sekalian la yg sedang bc blog aku nih... =P


peace!! anne si pink... =)

Wednesday, August 5, 2009

my gossip girlfren =)

weeeeehooooo.... =)
ni cite ahad lepas....kuar bepoye2 ngn my gossip girlfren yg dah kat 8 tahun xjumpe...hew! hew! sgt syorga rase'y bile dpt gelak2 sakan smp xingt dunia...nasib name2 sorang2 ingt lg...uhuk! uhuk! (^____^)

mule2 dr last month plan nak kuar aritu sabtu...tp kite hanye merancang....DIA yg tentukan =) tetibe last week i demam cam sakai..huhu..so terpakse la cancel or postpone..... ='( tppppppp....bile tetibe ahad pg tu awin sms kate die ade kat melaka...tetibe demam kite pon bedesupppp elok...hahahahah!!!! telompat2 nak kuar jumpe gf2 kuu... =)) yeey...sukeeee... =)

ahad pon ahad la...asalkan dpt jumpe gak..nasin en.neo stuju nak blk KL lmbt...huhuh....leh la poye2 lame skt....huhhuhuh....sukeeeee....... (^___________^) yg lg best bile aj ngan awein nak amik aku kat umah...waaaaaaaaaaaa....sgt baik hati kamooo.... =P


cam biase tmpt lepak dan berkumpul adalah mp...hhu...tunggu liza ngn elly kat mcd... =) tp tamoo mkn situ pon....kami mkn hotplate.....rs sgt sedap plak sbb dah ramai2 camtu kan..sgt la meriahh... =) pas solat zohor...mcm plan kuar..main bowling? hmm cam bosan...tgk wyg? tamoo...last2 mari kite karokkkk!!! yeyyhhh..korang jgn gelakkan aku tau...ni 1st time aku msk karaoke...xpenah pon b4 dis..uhuk..uhukk.... =P tp xde la jakun sgt pon sbb slalu je tgk dlm tv...uhuuu...=P


sempat je bergambar on de way jln ke box karok...huhuhu.....ikhsan camera hp liza...camera ku tinggal di kl maaa.... =P kami si pink...sebelah aku yg pgg bahu aku tu awein...blkg skali tu aj..yg gmbr plg besar liza....pgg bahu liza tu elly...kami adalah dormmate dan jiran dorm semasa di smtj =)
awein keje rhb bank di bp....aj,liza,elly..sume keje gomen di melaka..aku?? xyah tnyer...pekerja kontrak yg xdpt2 lg keje baru... ='(

ni ms kat depan box karok...alaa kepoci plak mamat kaunter tu..hmmmm punyer la lame nak decide nak amik pakej mane satu..aku jgnla ko tnye..bute urop aku psl bende2 ni...i follow sajee... =)

kami dpt bilik yg plg besar...bak kate mamat kaunter tu la..klu die tipu pon bukan aku tau..uhuhu... =P dlm tu...aku lepak2 saje..awein ngan aj je yg pndi godek2 mendalah tu..aku?? failed...hikk..hikk...

bile bile dah stat kuar laguu...mak aiiiii sorang2 cam jin tanah aku tgk melalak....hahahah!!! cam lagu kuar....dangdut pon xketingalan....peloh2 aku..sbb?? bukan nyanyi penoh prasaan...peloh2 sbb gelak cam nak matii...dgn aku tebatuk2 lg....suare serak2 garau lg...br kebah demam la kate kan...tp mmg gile lahhh...nak lagu2 yg tarik2 je..cinta lah....hero.....hahahahahah!!!!! dah mcm suare katak sembelit dah aku dgr....hahahahah!!! =) aku tukang gelak cam nak mati =P walaupon aku turut nyanyi dgn pitching ke dasar lautt...huhuhuu =P

Dan sebagai penutup ktorg pilih lagu kesal by ella.....hahahahha!!! rock abis..mmg lepas tension la...hahahahah....siap 'tudungbangging' sorang2...aku plak jd mananne kidal...hahahahah!!!! dpt plak tepukan gemuruh drpeminat2sekalian..ahha!!


gase cam xcukup napas gelak bile nyanyi lagu dangdut..ye arr siap nak gaye inul tu pahal...hahahah!!!! ala ala india pon ade gak aku gase...hahahahah!! layan kan jee..... =)


nyanyi....post.....nyanyi..postt...tu je la keje ktorg....hahah!!!! =D


bile dah suh postt....harusla aku layankan jugakkk....huhu...tp tekilan gak xbwk camera..klu tak mesti cam2 aksi aku leh snap...hahahah!!! yg penting aksi huduh..hahaha...!!
Yg plg xbleh blahh...pas dah abis...selambe memerang je krorg kuar..lalu depn kaunter cam xde pape berlaku...konon2 bukan ktorg yg melalak sakan...tp aku gase org2 itu tau bilik mane sbb asik lalau je dpn bilik ktorg pastu siap tinjau2...!!!!hahaha!!!!




dah tinggalkan 'jejak' kat mp...g plak carik bahan kat dataran pahlawan...hahahah..carik air...uhuuuuuu sgt haus smp xlarat nak jln...hahaha!!!! over tau! =P jumpe je meja kosong...cop cepat2....hahahah....air mineral jd buruan..hew! hew! =)


kamilah bakal2 peserta AF musim depan....ahahahhaah!!!!!! ade kene tendang ngn org astro aku rase....hahahahah!!! =P ms jln ramai2 tu aku siap imbas ms skolah2 dulu...ehh aku ke yg plg kemetot dulu ek??? cam TAK je.....tp anpe skg yer??? ishhhh!!! aku masih berpikir smp skg nih..huhu... =


suduutt airr....suduutt....huuuuu...legaaaaaa...... =P alamak gegar...lg skali bole?



haaa br cun...... =) aiii kamilah gossip girl malaysia...yg tgh2 tu kapten!! ohh tidakkk..saye prebet sajooo... =P


Pastu dah xtau nak g mane....asik dok lepak bwk pokok je...hahahaahh!!! hmmm ktorg naik menara taming sari tu tau....huhu...oklah sekali seumur idop kot..malula org melaka xpenah naik lg kan? ok see...i dah naik..huhu...mmg dpt tgk view melaka pon...gayat gak la...wlup sempat pura2 tido jap..hohohoh =P
lastly..adalah sesi muhasabah diri..ahhahahah!!!! idokla...saje duduk2 gossip borak2 kosong...sempat gak plan nak g vacation after raye nnt..ke mane?? tunggguuuu...InsyaAllah klu xde pape hal smp la kami ke sane nnt....tp nak ajak lg ahli2 lain yg xdpt join aritu...huhuhuhuh..... =)

sekian laporan dr saye yg dpt belon pink hasil pemberian sang pari2 yg sgt cantik... =)
many thanks to aj and awein yg anat aku pulang ke panggal jalan dgn jaye'y... (^_^)
p/s : gossip girlfren...nnt kite hang out lg k... =)