Friday, August 7, 2009

rock kapak =P

hew! hew! hew! ;)

ujan ek kat luar td...xprasan plakk...aku dlm bangunan ni..pe jd kat luar pon xkan tau..huhuh =P

arini adalah hari rock kapak bg aku....hohohohohoh =B
dr pg td asik dgr lagu rock kapak je...semangat smp bepeloh jari m'google lagu2 rock kapak je..
tp hasil nyer.......weeehoooooo...berjaye mendolod lebih kurang 30 buah lagu2 rock kapak =P

bestt wooo sesekali layann lagu2 lame ni...lagu2 ni tgh hits time aku skolah rendah gase'y..ye arr tahun 90an gitu....tp time tu xde la layan sgt..dgr2 gitu je...puk! puk!


ni sbb dah kene penyakit berjangkit H1N1 hotfm pg smlm la ni...terooss aku mengidam nak dgr lagu2 camtuu...huuu..xsangke plak aku leh ikot nyanyi skali lagu2 nih...dolu rase'y xdelah gigih m'hafal pon....huhu... =P


nmpk sgt lagu2 ni mmg best smp leh melekat kat dlm hati dan perasaan kite kan..cewah!



hikhik.... =P ni gmbr klas ms aku darjah 6..hmm tahun 1996 lah...huhu...sajeje nak letak skali...ehh tp ktorg xrock kapak pon time tu...lagu2 tu je yg hits time tu....huhuhuhu.... ;)

xyah la korang gigih2 nak carik mane 1 aku...gerenti xjumpe nyer....sbb mmg lain gilo pon..hahahah!!! en.neo pon smp skg xleh teke mane 1 aku.. =P adalah rahsia ok....kecuali kwn2 skolah rendah dulu la kan... =P

jom! jom! smbg b'rock kapak =P marilaaaaa..........

5 comments:

Name : missy keen said...

gmbr time darjah 3 ado x?

anneweeza said...

keen >> jap jap aku pkr...mmmm cam xde la aku rs... =( nnt aku check blk album heh...huhu...klu ade nnt aku bgtau.. =)

aslynna said...

lawak lak aku baca blog ko nie..nak tergelak je aku...kang org ckp aku giler plak gelak kat depan pc sensorg...hahahhaha

anneweeza said...

aslynna >> ;p eleh cam ko br kenal aku smlm je plak ;) cite psl umah kite je aku xkuarkan lg..hahahah!!

nadia denise said...

hahah.. kite dgr rock kapak ker waktu sekolah rendah? haha..tp lagu2 tu mmg femes la time tu