Thursday, August 6, 2009

blog pink ku yg sederhana

lalallalaaa.... =) saye tersenyum... (^__________^)
ko gembira sgt dah dpt keje baru ke n??
tidaklah oh!
sbb td tetibe bukak blog sdr..tgk2...hew hew (^____^)
stat page ku yg ke 1000 =)

laaaaa ingtkan ke juta2 liunnn... =(
alaaa xpelahh.....tuk diri sdr je laa....bukan blogging nak seyes2 bagai pon...suke sgt bc blog2 org even aku xkenal pon dieorg tp sukeeee je aku bace...so nak jugak la sdr nyer...even kdg2.......
aku xtau nak update ape....
aku xde ms lgsg ank update2 bagai....
aku terlupe aku ade blog.... =P
terlalu byk cite smp xtau nak stat mane dulu (aci gak kan alasan ni =P )
malu tp mahu nak cite kat korang... =P
dan lain2 lg yg sewaktu dgn nyer..........puk!


tp aku tetap happy dan cayang blog aku... XOXO...
xpelah pon klu aku sorang je yg tatap ari2...heee...
xpe jugak klu org xsuke ngn blog aku ni... eh tp ade sbb ke korang xsuke?



sbb....blog ini adalah untuk AKU dan......KAMOO =)
yeee...kamoo sekalian la yg sedang bc blog aku nih... =P


peace!! anne si pink... =)

5 comments:

afadh^^ER said...

iyolaa anne..gamba spec ko kaler pink tuuu x de ker? Huhuhu

dd dudu said...

alaaa annn napee x wat contest page page viewer ke 1000 ;p

huk huk

anneweeza said...

fadh >> hik..hikk... =P alaa kan gmbr2 tu same je cam kat fb aku.. =)

dd dudu >> hhuhuhu....maluuu tp mahu.. =) nnt la tunggu 2000 plak k.. ;p dok plan2 nak wat tok visitor lah.. ;p

rosealley said...

suke je baca jugak, hehe, rajin2 blog lagi tau:)

anneweeza said...

rosealley >> hik..hik.... =) kite pon suke blog kamoo =)