Friday, February 25, 2011

Debaran kian terasa

Harini jumaat datang lagi.....Harini jugak adalah jumaat terakhir aku sebagai seorang yg berstatus 'single'....huhh makin bedebar je rasa......dah xtau nak gambarkan camne.....

Kawan2 dah dok tnyer...'camne perasaan??' aku just leh ckp 'bercampur baur!!' sbb xde perkataan kot.....die mcm hmmmmm macam2 adaaaa..... it wasn't me

Macam2 soalan terbit kat otak aku ni.....confused

ishhh betul ke aku dah na kawen ni?
ishhh camne la life lepas kawen....
ishhh boleh ke aku nih.....

pastu kuar plak...

alaaa takot nyer......~mcm2 jenis takotnail biting
alaaa sedih nyer...... crying
alaaa malu nyer...... blushing

ok sume tu dalam 50% je perasaan yg aku rasa skg....Lg 50% mane? xde perasaan ke? ntah! xde jawapan lg........ I don't want to see

ok smp sini dulu..... wave

Monday, February 21, 2011

simbol smiley dlm entry

TQ dd si burung kedidi..... big hug

dd, sebelom ni N penah try drag2 (tarik xlepas mouse) ~comel tak dd emel ckp tarik xlepas mouse~ tp xjd tau..tp amik dr web lain la...hehehe...

tp tetibe dd emel bg link web tu trs jd plak...hikhikhik batting eyelashes

saje nak manje2 ngan dd la tu kan....lalalaaaa kiss


thumbs up tahniah dd...kamoo berjaye wat kite suke! suke! suke!

eh eh tp jd xcomel sgtkan sbb bg putih tu...jap jap try carik solution..korang klu tau meh share ngn kite meh...

update : hehehe ok comey dah...solution nyer edit bg color kat template or html code.. nerd

Wednesday, February 16, 2011

Perasaan bile...Lagi 2 minggu & 2 hari


Perasaan sekarang adalah CUAK

Perasaan yg bercampur aduk.....gembira,sedih,terharu,cuak,takot....

Perasaan TERHARU bile blk Melaka tgk family sgt bertungkus lumus wat persiapan untuk majlis aku...

Rasa nak NANGIS bile tgk Mak Abah tiap2 ptg pas asar kluar nak g edar kad jemputan....oh makkk.....oh abah....adik sgt sgt sayangkan kalian....

Abah saye~

Mak saye~

Rasa nak PELUK KUAT2 Along Kakngah....bile tgk derang bersungguh2 buat2 mcm tuk majlis yg dah dekat sgt ni.....

Rasa nak UCAP JUTA2 TERIMA KASIH kat Abg Ipar bile tgk die peluh2 cat umah mak.....

Rasa nak CIUM KUAT2 Iman bile die pun paham BU nak kawen ngn BAPAK...hehe...tiap kali dgr die ckp camtu mesti aku senyum smp nak sorok muke bwh meja.... ;)

Keluarga Kecil saye~

Rasa sgt MENGHARGAI bile Sahabat2 tanye psl persiapan....perasaan...then bg nasihat yg boleh wat hati aku kembali tenang....

Bukti perasaan bercampur baur....bile aku smp DAH XTAU NAK BUAT APE......duduk depan tgk tv diam2...sbb sgt terharu tgk 1 rumah sume ade kaitan ngn majlis aku....

YA ALLAH...Limpahkanla seribu rahmat kepada mereka2 yg sgt membantu aku ini....Aminnn..