Wednesday, February 16, 2011

Perasaan bile...Lagi 2 minggu & 2 hari


Perasaan sekarang adalah CUAK

Perasaan yg bercampur aduk.....gembira,sedih,terharu,cuak,takot....

Perasaan TERHARU bile blk Melaka tgk family sgt bertungkus lumus wat persiapan untuk majlis aku...

Rasa nak NANGIS bile tgk Mak Abah tiap2 ptg pas asar kluar nak g edar kad jemputan....oh makkk.....oh abah....adik sgt sgt sayangkan kalian....

Abah saye~

Mak saye~

Rasa nak PELUK KUAT2 Along Kakngah....bile tgk derang bersungguh2 buat2 mcm tuk majlis yg dah dekat sgt ni.....

Rasa nak UCAP JUTA2 TERIMA KASIH kat Abg Ipar bile tgk die peluh2 cat umah mak.....

Rasa nak CIUM KUAT2 Iman bile die pun paham BU nak kawen ngn BAPAK...hehe...tiap kali dgr die ckp camtu mesti aku senyum smp nak sorok muke bwh meja.... ;)

Keluarga Kecil saye~

Rasa sgt MENGHARGAI bile Sahabat2 tanye psl persiapan....perasaan...then bg nasihat yg boleh wat hati aku kembali tenang....

Bukti perasaan bercampur baur....bile aku smp DAH XTAU NAK BUAT APE......duduk depan tgk tv diam2...sbb sgt terharu tgk 1 rumah sume ade kaitan ngn majlis aku....

YA ALLAH...Limpahkanla seribu rahmat kepada mereka2 yg sgt membantu aku ini....Aminnn..




7 comments:

dyll basri said...

gudluck babe. yg penting maintain jelita di hari bahagia.. rehat cukup2 ok.. kitorang sume sayangggggg kamu...

miezamo said...

jeng jeng debau ler tu...i suke u x sabau tgu...

AnneWeeza said...

dyll basri >> TQ so much dear ;)

miezamo >> C.U.A.K!! ;P

dd dudu said...

eh lagi 2 minggu 2 hari yeeee

bape hb anne?

AnneWeeza said...

dd dudu >> ahahh...takooootttt ;O

eh anne ade post kad ke dd tau...

dd dudu said...

anne ada post kad ke kite? yeke anne? terharu terharu, alamat mana eh, kad x smpi lg kot

Anny Fazweeza said...

ahah....tiru alamat dlm kad kawen dd aritu..hehehe ;)