Monday, January 31, 2011

baju dah siap, kasut dah siap, kad pun dah siap

hiks....

Tajuk pun nak ade conclusion kot....hehehe...

Alhamdulillah benda yg penting2 sume dah settle....tinggal benda yg kecik2 je...Tp ade benda yang PALING PENTING lom settle lg..tp insyaAllah dlm minggu ni akan settle...Apekah? haruslah urusan borang kawen tu haa...hehhe.. ;) Esok cuti hari wilayah kan, so haruslah amik kesempatan ni pulang Melaka nak settlekan borang kawen, hiv test sume....then leh trs mintak Abah pas trs ke Tok Imam nnt..hehehe... ;) so far takde kesulitan lg la..sbb borang sume Abah ngn Tok Imam yg tolong settlekan..kami tukang full fill je...hehehe ;)

Ok...cite psl baju kawen plak...Alhamdulillah dah siap dr bulan lepas lg..Tp cam biase la ade je part nk kasi alter fit bagaikan..tp Alhamdulillah skg sume dah ready...tinggal nak pki je...Design baju? hmmm simple2 je..tp bg aku amatlahh berpuas ati...sbb hasilnyer mcm yg aku bayangkan...heee..dan yg paling penting En.Neo pon ckp cantik... ;) hihih...

Ohh kasut pon dah siap...hmm bab kasut ni mmg aku nak yg simple2 je...sbb xnak terlalu sarat sbb baju pon dah cukup meriah bagi aku..so kasut sekadar pelengkap cukuplah...tp sekali lg aku amatlahhhh berpuas ati...selesa pon ye...rasa cam cindarella pon ye...hehehe ;)

Ohhh kad jemputan pon dah siap..InsyaAllah kami collect kat kedai esok.. ;) Dua2 belah pihak nyer dah siap...heheh...ohh skg pon dlm proses kumpul alamat kwn2...InsyaAllah by next week dah nak stat proses mengedar kad... ;) nnt korang trime la kad aku yg tak seberapa tu ye...simple je...tp kad tu berjaye wat aku tersenyum tau.... ;)

Ohhh majlis aku nnt ade slogan tau..hehehe ni Angah aku la yg bg ni..korang nak tau...slogan nyer adalah.... SIMPLE BUT NICE...hehhehee ;) yeee aku mmg hanya mengimpikan majlis yg sweet and cool saje.....cukup kot tuk org yg mcm aku ni...hehehe ;)

Nak ohh lg bole? hheeee..oooohhhh ade jugak part yg xready lg cam baju sanding En.Neo tp-dah-siap-sulam-by-utih , hope En.Neo nmpk cool dgn baju tu nnt...hehhe ;) hmmm tudung aku pon dlm proses lg...harap2 aku pon nmpk cool jugak dgn tudung2 tu...heheh... ;) Hmmm ade lg...haa special door gift pon dlm proses InsyaAllah by middle of Feb dah ready...box by next week kot....then stamping pon by next week...Tp aku xsusah hati sgt la sbb semua nye still under control sbb aku slalu update....Bukan xsabar tp as langkah berjage2 kot..hehe ;)

Ooohh yg terakhir..entry kali ni xde gmbr tau...cam biase konon nak surprise la kan..heheh ;)
Dadadaaaa smp sini dulu ye...tlg doakan persiapan kami berjln lancar ye... ;)

No comments: