Tuesday, January 11, 2011

Surprise itu buat jantungku terhenti berdegup!

Waaaahhh!!! tajuk nak propa je kannnn..... :)
Tapi tu la tajuk yyg paling tepat dan padat kot...

Amaran : Entry ni bukan utk menunjuk2 apentah lg tuk berpoyo2 hokeyy...ini adalah utk diri sendiri je kot... ;)

Hmmm fyi aku dan En.Neo dah setahun, 2 minggu, 1 hari bertunang..hahhaha gile ah! bukan aku yg kire tau...tu khidmat dr Daisypath tu haa... ;)

Hikss..hiksss...camne nak cite ek....nak mule dr mane pon aku xtau...tp nak bgtau jugak En.Neo dah wat jantung aku terhenti berdegup selama beberapa saat ms genap setahun pertunangan ktorg aritu..... ;)

Skg ni aku keje kat site...hmmm kat KL...so ari2 aku g keje ngn En.Neo la...aritu otw pegi keje tetibe die kasi sesuatu kat aku...tp b4 tu die ckp ade surprise...aku dah tunduk malu dah! hahaha..gile poyo.... ;p Bile die kasi je..*^*(&$#*!%$*(%!**!!! histeria aku jap! Teloncat aku tp xleh tinggi2 la sbb dlm kete kan... Aku dpt ape ko tau?? tau tak....aku dpt niieeeeeeeeeeee.......


Netbook wane pinkkkkk weyyyy........holloh! holloh! u ni wat i shy2 la.... ;p

En.neo kate die g lowyat ngn mmbr die...Saje xbgtau aku..sbb nak surpriselah! hehehe....Br nak marah sbb xbgtau g lowyat tp sbb dpt surprise trs xjd marah kot....hihihiihhiii ;) So secara rasmi'y netbook ni adalah tuk kegunaan peribadi aku....no campor hal2 keje dah cam si laptop tu...heheheh ;)

Oleh kerana pemberian surprise dr kamoo...saje letak wallpaper gmbr kite la ek..hehhehe ;) Terima kasih kamoooo....pasni jgn la malu2 kasi surprise lg heh...heheh! eh tp saye malu la...hehehe ;)


3 comments:

Skinny Legs said...

pasneh dia surprise ngn pink baby plak kot :P

AnneWeeza said...

wani > ep! ep! ep! (:

dd dudu said...

giler kentang :D