Friday, January 14, 2011

saye cuti KOT arini

Korang jgn jawab camni plakkk.. ~ade aku kesahhh ko nak coti?? hah! hah!
Janganla ganas sgt ulos.....nnt i sentap kang..heheh ;)

Kalau ade org view blog aku arini...aku nak bgtau aku cuti KOT arini..hehe..Ade bende nak kasi settle...yess! sgt berkaitan ngn MiSi 2011 aku tuh...huhh selagi hari nyer xtiba, mesti ade je benda xsettle kan...standard la tu kot... ;)

Hmmm klu aku xjd cuti KOT...aku kasi update entry ni k...nie schedule entry tau, aku taip b4 aku blk keje semalam... ;) so arini aku xde kat YM, FB sume k... ;) klu ade pape text je aku..InshaAllah aku reply tau...hehehe...cam fofular plak..eh tp pesanan tu tuk ade org2 tu...hikss.. ;)

Last skali...snap diri sdr depan webcam...heeh ;) Doakan urusanku berjalan dgn lancar ye... ;)


No comments: