Wednesday, December 24, 2008

cesss....cinabengg!!!

sabtu~~20/12

cinabengg= satu perasaan tuk melepaskan geram tuk org yg xbape nak b'etika~

Weekend lps xde ke mane pon...paling2 pon g melawat jom heboh...hee...sajeje gatai nak jln2...tp g jap je...xabis jln pon....jln tmpt yg meriah je..hohohoho.... :) tp ade gak ar beli kepok2 yg dpt paper beg tu..hahaha bukan nak mkn sgt pon..nak tmbh collection paper beg ekceli...ngeee....

Pastu dah xtau nak g mane...g la dok lepak2 kat taman warisan...mmm ramai gak org waktu2 br nak ptg camtu ek..yela slalu aku g pon ari keje kan...for sure la ramai org kan...pas dah mkn2..cite2....tgk2 org....pulang la kami ke rumah msg2....eh eh..tp anta aku blk dulu la...hee... :)

Tp aku sgt terlalu yakin aku tgk dulu kete aku b4 nak naik umah tu...kire cam menoleh manje la ke arah si pearl white itu...cam...die pon tesengeh je....hahaha..pd imiginasi aku ler..hihihi :)

Tp yg wat aku xpuas ati tu..br je bape minit aku naik...mmm dlm 20minit camtu aar...tetibe hosmate aku yg blk ujung b'bunyi "n! sape yg tumpang hanger kat kete ko tu?" "hah..hanger!!" aku pon lari ke balkoni...ahah cess cinabeng!!! "hahahaah...sgt bongok la.." harusss ke...aku tgk ats... aikk cam xde lgsg tande2 klu hanger tu jatuh dr ats...aikk..camne ade hanger kat ats kete aku..tu..aduhh 1 p'hina'n nih!! tau ar kete aku tgh kotor yg amat~~sgt kotoor..hahha...cam org letak pon ade..sbb elok je..ceh...ke ade org nak kasi hadiah kat aku?? tp harusss ke hadiah hangerr...ishhhh xlogikk...panggg~~ gedebushh...

Disbbkan aku cam mls je nak turun blk so aku biar je la hanger tu kat situ...hohoho..sok~ahad'y nak g bsh kete br la aku amik then letak kat kete org lain plak...hohohoh~~xdela...aku xsebaik itu...ngee...... :)
hasil perbuatan cinabengg!! itu..


sabor je la aku.....huhhh...

nota kaki 1 : disebabkan kete aku xde pe..aku dah maafkan da org itu... :)
nota kaki 2 : pearl white ku suda bersih...hohoho..siap kene kutuk ngn india bsh kete tu lg..uhukk.. :P


gumbira :)

ngee....arini sgt stress...huhh...ade je keje yg wat aku sakit pale... :( tp bukan aku je yg stress..1 team muke stress je....senyap je sume...slalu ari2 last nak cuti ni sume meriah je...ape nak wat...byk sgt keje pending...sakit weyyy...aduhhh!!!

tp dah ptg2 ni pas aku dah surrender carik solution tuk isu berbangkit(ayat ganti sbb aku mls nak cite psl keje..hohoh)aku pon tepikir nak try "itu"....tp org centre tu kate plg awal ari kamis..mmmm xpelah bukan rugi pon aku try...aku pon try..!!! waaa....tada....berfungsi suda....waaa...line pon ok jee...waaa...sgt la teruje aku...ngeee.....

Apakah "itu"?? hee...akceli aku br beli broadband....ngeee.....klu kalian prasan aku dah lame xupdate...bukan xde cite...just xcukup ms kat opis...maklum la aku update kat opis je..hee...plus aku ngajuk ngn diri aku sdr sbb xdpr lg beli b.band...ngee...harus ke??

now....hee...aku dah leh online anytime,anywhere....waaaa....cam luas je pandangan aku skg ni...waa.....nasib ko la k.board nnt dok kene tekan ngn aku je..alaa anggap je la aku urut2 dikau..hihihi.. :)

so perkenalkan...BLUE CUBE sayee.....tadaaa..

nota kaki 1 : blk kang nak try kat umah plak..arap2 line ok.... :)
nota kaki 2 : bleh la sy update slalu...waaaa...... :)

Friday, December 5, 2008

puteri salju...:P


You Are Snow White!
Image hosted by Photobucket.com

Pure and trusting. You are a gentle soul who can get along with just about anyone. Everyone you meet instantly falls in love with you. How can they resist? You have a pure, lovable nature that's irresistable. Just don't trust everyone who comes across your path.


Which Disney Princess Are You?

Tuesday, December 2, 2008

blaa blaa blaa..... :P

ahahh..iyee....kat situ la....mmg pon....ahah laa iyeee..... dush!! dush!!! ade byk je nak cite ni..huh sume ade..yg best...yg xbest...yg gembire...yg sgt sedih...sume ade....tp xsyok la plak sbb gmbr xtranfer lg..sabor yerk kwn2...laa dah name pon camera pnjm kene la tunggu tuan empunye diri trnfer dulu..baiklahhh....blk raye aji nnt akan ku kembalikan tahta camera ku k...xyah tunggu2 org tnfer dulu ekk...