Wednesday, December 24, 2008

gumbira :)

ngee....arini sgt stress...huhh...ade je keje yg wat aku sakit pale... :( tp bukan aku je yg stress..1 team muke stress je....senyap je sume...slalu ari2 last nak cuti ni sume meriah je...ape nak wat...byk sgt keje pending...sakit weyyy...aduhhh!!!

tp dah ptg2 ni pas aku dah surrender carik solution tuk isu berbangkit(ayat ganti sbb aku mls nak cite psl keje..hohoh)aku pon tepikir nak try "itu"....tp org centre tu kate plg awal ari kamis..mmmm xpelah bukan rugi pon aku try...aku pon try..!!! waaa....tada....berfungsi suda....waaa...line pon ok jee...waaa...sgt la teruje aku...ngeee.....

Apakah "itu"?? hee...akceli aku br beli broadband....ngeee.....klu kalian prasan aku dah lame xupdate...bukan xde cite...just xcukup ms kat opis...maklum la aku update kat opis je..hee...plus aku ngajuk ngn diri aku sdr sbb xdpr lg beli b.band...ngee...harus ke??

now....hee...aku dah leh online anytime,anywhere....waaaa....cam luas je pandangan aku skg ni...waa.....nasib ko la k.board nnt dok kene tekan ngn aku je..alaa anggap je la aku urut2 dikau..hihihi.. :)

so perkenalkan...BLUE CUBE sayee.....tadaaa..

nota kaki 1 : blk kang nak try kat umah plak..arap2 line ok.... :)
nota kaki 2 : bleh la sy update slalu...waaaa...... :)

No comments: