Thursday, January 21, 2010

kerja yuk ^_^/

Arini ari kamis ;) penantian itu berakhir...hukhuk tetibe ;p xdelah sajeje ;)
~waaa esok ari jumaat...hikhik ;)

ok arini mesti kene ade penemuan baru dlm explorasi aku...!!
harus! eh silap mesti!! mesti!! cayok n! cayookkkkk!! \(^_^)/


fokusss....fokusss....kerja! kerja! usaha! kate azam 2010 nak dpt keje baru kan?...ececcecee ;p


sbb ko incik J***L*! aku xlenaaaa tidoooo...asik mimpi ko jeeeeee......gegegegegeg!!! ;0


setiap hari bertemankan air kosong dan buku conteng2 NEVER give up! berusahalah!!!




ps : aiii cik adik...jgn wat xtau ngn perot yg lapar ni...lapar kan? laparrrr....laparrr....kehkeh!

Tuesday, January 19, 2010

rindu pada yg jauh.....suii siuuu... ;p

lagu iringan adalah.... menatap matamu aril AF7 ;)
wahh gitu!


rindu padanya yg o.station xagak2 lame'y....blk la oiii!!! ;'((


Gmbr seminggu sebelom kami bertunang ;) pulang dr kerjaan terus ke mines semata2 nak g butik crocs...hohoho...tp xde yg berkenan...ohh di mines mmg crocs nyer lebih murah tp stock lame..so design baru mmg tiadalah... ;p time ni kami makan kenny roges smp xleh jln..hhaha! ;p


Suuukkee gmbr ni sbb kami senyum xcover2 ;p ingt senang ke nak tgk en.neo b'gmbr senyum camtu...konon gigi taring die mahal...buweeekkk ;p ~drakulaaaa kate'y ;) allaaa nmpk diriku ketot sgt la plak...ishh

Sukeeeee frame bunge ni sbb tu wat 2 kali...heeee....konon cool la...heee...hmm klu duduk xdela nmpk ketot sgt ek..hmmm br prasan...hmm... ;)

pulangla ooooo.......dah lame dah tuu....nnt die blk sehari pastu o.station lg.......so pd kwn2 yg bertnyer nape nak kawen lmbt2....hmm ni la jawapan nyer...klu kawen cepat pon...aku dok umah sorang gak kan.....at least skg ade gak hosmet kan... ;p


ps : credit to photofunia...hikhik

ape aku rs semasa memandu~

salam ari selasa ;)
~isnin xde...kite mc~

Rentetan dr kisah entry sblm ni...aku akan HARI2 drive SENDIRIAN ke damansara...Alhamdulillah aku dah cam jln... ;) even lobang2...lopak2 yg ptt d'elak pon dah tau dah katne...hiii... ;p

Tiap kali aku drive,aku mesti suke tgk board2 iklan...hee..nak2 plak yg ceria2...comel2... tersenyum akuuu... ;)) pastu asikla tgk jam kat radio..woooo arini cepat 2 minit la..eh aduh lmbt 3 minit plk arini...heee...cam bwk kapal terbang dah aku rs..hohoho.. ;) pastu suke tgk no plat kete org....nak2 plak plat kete yg leh wat perkataan...hahaha...dah cam main puzzle woed dah aku rs...contoh? xyahla....kang ade yg terasa plakk..heee ;)

Br nak msk 2 minggu aku drive..aku dah dpt rs bende yg aku rs sgt MENJENGKELKAN ms kat jln raya...bile nmpk je,mule la aku bebel sorang2....mule la aku cam berusaha nak potong kete tu semate2 nak tgk sape gerangan pemandu JENGKEL tu..pastu nak hadiahkan JELINGAN JENGKEL kat makhluk tu...eeeee....buruk perangaai....... ;/

Antara perangai makhluk yg tergolong dlm perkara MENJENGKELKAN bg aku mcm...ehh ikot turutan tau ni...yg atas skali tu kire yg paliinnngg JENGKEL laaaa... ;p

~org buang puntung rokok kuar dr tingkap kete......aduhhh palingggg la aku benciiii...sbb aku akan terkejut sbb nmpk cama de apii...pastu rs cam puntung rokok tu tesangkut kat kete akuu..hmmm time tu la aku rs cam nak maki org tuuu...dr pemerhatian aku,golongan ini adalah dr golongan ****** ****** hmmm malas nak cakap la... ;(

~org terlalu leka sbb ingt tu jalan die ngn gf die punyer....adoyaiii klu nak dating pastu nak gedik2 manje pon g la tmpt lain oiiii...ye aku tau la korangla pasangn yg palingggg romantik lah kat duniaa nii..yeee...aku tau korang...ahhh whateverlahh tp tolong la bertimbang rasa skt... ;(

~org ckp tepon or sms ms drive......yg kejap2 tu xpela...sbb aku pon buat ;P tp ni smp ko begelak sakan...smp ketok2 stereng! ok itu over! huhh time tu mule la die xfocus da...jap kiri jap kanan...adoyaii...sgt bahaya ok pada para motosikal dr belakang... ;(

~org kedekutttt.......buakan kedekut duit...aku xmntk seposen pon...ni kedekut nak kasi masuk lorong die...adoyaii kasi je la masuk..ni lg nak cucuk2...bukan suh kasi sume kete pon..takat sebijik je...bukan ko terus smp umah pon....adoyaiii.... ;(

nak bising2 pon xgunekan? dah name pon KL....begitulah keadaan nyer...xnak jem? g dok kat kampung tenang nan aman...pasti xjem...hohoho... ;p

ps 1 : trime kasih pearl white.....nnt kite g spa kete lg k ;)
ps 2 : tq en.neo sbb belikan *** ;p

Friday, January 15, 2010

dilema damansara~

Salam 1 malaysia ;)

xtau nak stat camne...xyah mukadimah leh? terus bebel je la heh.. ;p

sejak isnin aritu aku dah blk ke hq....mean kat bukit damansara...sbb kene wat projek baru...projek yg xyah dok site...just dok depan notbok aku je....pastu perah otak sorang2...pening pale sorang2...pastu klu gile,gile la aku sorang2 ;'(

ekceli sejak aku keje (almost 2 years) aku xpenah drive sendiri ke damansara..yela aku pon xsmp 4 kali kot g opis...keje aku adalah di site (putrajaya)...umah sewa aku pon dekat je ngn putrajaya kan..so mmg xkan la nak drive ke damansara..even jln nak ke opis pon aku xtauuu ;p

soooo...pas dah dpt arahan MESTI PULANG ke hq...aku da kelam kabot...smp pikir nak benti keje tau..sbb takot nak drive msk kl...huuuuu....kasihannn sungguh..public transpot? ohoooo...sini TIADA oh.....klu ade bus pon...mmg sgt sgt agt sgt susah la nak kelihatan...

Disebabkan da setiap ms asik ckp takooooot je...en.neo pon ajak aku test drive sdr ke damansara...ok fine! siap kene marah2 lg....betakong da air mate ni...sikitttt je lg nak kuarr...ok ok tahan~~......yela 1st time kan aku drive,mane la aku nak cam sgt...pastu ngn xbiase lg...waaa....terus kecik ati tau aku ;( time nak blk...muke aku ketat je sbb nak bayangkan jln td blk... ~bile da smp jln istana, en.neo ajak aku u-turn blk...huhuhu mesti die tgk muke aku kerot2 xconfident....hahahah!! ;D dah 2nd time mesti laa ku da cam....yeeee....confident dah bertambah!!

agak'y klu ade org prasan kete aku, mesti die ckp 'padal kete ni dok pusing2 dr td!' hohhoo~

~
~
~
~
~

arini dah ari jumaat.....dah 5 ari la aku drive sdr ke damansara.... ;)) heee....alhamdulillah...sume ok! bile da smp umah je col en.neo....

saye : n smp dah!
en.neo : wahh cepat'y xjem ke? (masih d'opis'y)
saye : ahah xsgt....kat jln semantan tu xjem lgsg arini...kat jln istana je slow skt..tu awal tu
en.neo : waaaahhh...ninie dah pandai name jln laaaaaa...hihihihihihih
saye : kuang asam! dah la..bye! (smp senyum geram)
en.neo : ok bye.....hiihihihihi

smp aku letak phone pon still dgr die gelakk....kuang asam kamooo ;p

note : aku bangga dgn pencapaian diri aku sdr...lallaaaa ;p