Tuesday, January 19, 2010

ape aku rs semasa memandu~

salam ari selasa ;)
~isnin xde...kite mc~

Rentetan dr kisah entry sblm ni...aku akan HARI2 drive SENDIRIAN ke damansara...Alhamdulillah aku dah cam jln... ;) even lobang2...lopak2 yg ptt d'elak pon dah tau dah katne...hiii... ;p

Tiap kali aku drive,aku mesti suke tgk board2 iklan...hee..nak2 plak yg ceria2...comel2... tersenyum akuuu... ;)) pastu asikla tgk jam kat radio..woooo arini cepat 2 minit la..eh aduh lmbt 3 minit plk arini...heee...cam bwk kapal terbang dah aku rs..hohoho.. ;) pastu suke tgk no plat kete org....nak2 plak plat kete yg leh wat perkataan...hahaha...dah cam main puzzle woed dah aku rs...contoh? xyahla....kang ade yg terasa plakk..heee ;)

Br nak msk 2 minggu aku drive..aku dah dpt rs bende yg aku rs sgt MENJENGKELKAN ms kat jln raya...bile nmpk je,mule la aku bebel sorang2....mule la aku cam berusaha nak potong kete tu semate2 nak tgk sape gerangan pemandu JENGKEL tu..pastu nak hadiahkan JELINGAN JENGKEL kat makhluk tu...eeeee....buruk perangaai....... ;/

Antara perangai makhluk yg tergolong dlm perkara MENJENGKELKAN bg aku mcm...ehh ikot turutan tau ni...yg atas skali tu kire yg paliinnngg JENGKEL laaaa... ;p

~org buang puntung rokok kuar dr tingkap kete......aduhhh palingggg la aku benciiii...sbb aku akan terkejut sbb nmpk cama de apii...pastu rs cam puntung rokok tu tesangkut kat kete akuu..hmmm time tu la aku rs cam nak maki org tuuu...dr pemerhatian aku,golongan ini adalah dr golongan ****** ****** hmmm malas nak cakap la... ;(

~org terlalu leka sbb ingt tu jalan die ngn gf die punyer....adoyaiii klu nak dating pastu nak gedik2 manje pon g la tmpt lain oiiii...ye aku tau la korangla pasangn yg palingggg romantik lah kat duniaa nii..yeee...aku tau korang...ahhh whateverlahh tp tolong la bertimbang rasa skt... ;(

~org ckp tepon or sms ms drive......yg kejap2 tu xpela...sbb aku pon buat ;P tp ni smp ko begelak sakan...smp ketok2 stereng! ok itu over! huhh time tu mule la die xfocus da...jap kiri jap kanan...adoyaii...sgt bahaya ok pada para motosikal dr belakang... ;(

~org kedekutttt.......buakan kedekut duit...aku xmntk seposen pon...ni kedekut nak kasi masuk lorong die...adoyaii kasi je la masuk..ni lg nak cucuk2...bukan suh kasi sume kete pon..takat sebijik je...bukan ko terus smp umah pon....adoyaiii.... ;(

nak bising2 pon xgunekan? dah name pon KL....begitulah keadaan nyer...xnak jem? g dok kat kampung tenang nan aman...pasti xjem...hohoho... ;p

ps 1 : trime kasih pearl white.....nnt kite g spa kete lg k ;)
ps 2 : tq en.neo sbb belikan *** ;p

1 comment:

miSSMySoul said...

hahahah..sgt suke list tue anne!aper yg kiter menci tue same la..heee