Wednesday, April 6, 2011

Worlds Most Beautiful Thing

~Semalam dpt email ni. Trs aku cam kagum2 wah! wah! wah! gituu...Tp mmg tersangatla beautiful kan? Kan?
~Nak tau tak ape yg aku pkr bile tgk...hehe ;) jom follow

1) The most beautiful city in the world :Vancouver , Canada


~Aku tetap jugak suke tgk korea ;) tgh kumpul duit ni nak melancong ke korea..huhu ;) ~

2)The most beautiful girl in the world : Fatima from Morrocco


~MasyaAllah mmg ter tet tersgtla comel budak ni! Nnt klu pregnent girl nak wat wallpaper laptop lah! Hikss~

3) The most beautiful eyes in the world : Afghanistan


~Mmg cantik tp bile tgk lama2 jd takot plakkk..uwaaa tamau tgk dah!~

4) The most beautiful waterfall in the world : Niagra Falls in U.S.A & Canada


~Puhh gile ah! Ade jugak tempat camni ek...Tp klu suruh aku dtg dekat2, aku cam kene pkr 12 juta kalu kot... ;)~

5) The most beautiful bridge in the world : Japan


~Kalau la KL camni....ok xleh bayang dah! Cau~

6) The most beautiful horse in the world : Arabian


~Aku rs kuda ni cam eksen je sbb die cantik...hahaha boleh tak dengki ngan kuda? Aku rasa kuda tu cam ckp weellll.... :D~

7) The most beautiful plant in the world : It is shaped like a water bubble


~Ok yg ni mmg aku teringin nak jumpe pastu nak try picit2,pastu nak tau ape jd? Siap ko tumbuhan!!~




~Ok tu je...dadaaaadaa~




















Bila tiada kwn nak ajak bergaduh

Dah tgh mlm dah ni tp mata lom pun dpt lelap...alahai ni sume anggara 'teman serumah' tiada di rumah......ooohhh suamiku laaaa.....

Mmg dah keje die akan kerap kuar out station. Klu time bz yg amat tu, tiap2 minggu kot :( Tp tu dulu ms status tunangan so xdela rs ditinggalkan sgt...Ko out ke in ke...umah tetap lain2 kan...

Tp bile dah kahwin ni, bile kene tinggal rs cam kejamnye duniaaa..rs cam nak sentap 12 juta kali...ape kess lu minah!!

Tp mayb jugak sbb ni 1st time kene tinggal sejak kawen kan? Still lom sebati dlm idop la kan. Agak'y nnt dah biase, siap tnyer kot..bile nak out station nih? Haha see ade tanda2 sentap disituu ngee ngee ;)

Kesimpulannye, redha je la... ;) Td pg dlm train aku ckp aku sedih en.neo nak g johor. Die leh jwb ape ko tau..Bukan g johor, g keje la.... Gulpp!!! Rs nak lempang,abis bukan g keje kat johor?? Dush! Dush! Tp aku rs mmg agak kejam ar wey...pas 2 hari kat johor, shut plak ke penang...~nangissss ;O so haruslah aku sentap kan? Kan?

Oklah, sbb sentap aku mau try tido skg.Selamat pagi dunia ;) moga aku tido dgn aman....Aminn ;)


cepatla pulang ohh ;'(