Wednesday, April 6, 2011

Worlds Most Beautiful Thing

~Semalam dpt email ni. Trs aku cam kagum2 wah! wah! wah! gituu...Tp mmg tersangatla beautiful kan? Kan?
~Nak tau tak ape yg aku pkr bile tgk...hehe ;) jom follow

1) The most beautiful city in the world :Vancouver , Canada


~Aku tetap jugak suke tgk korea ;) tgh kumpul duit ni nak melancong ke korea..huhu ;) ~

2)The most beautiful girl in the world : Fatima from Morrocco


~MasyaAllah mmg ter tet tersgtla comel budak ni! Nnt klu pregnent girl nak wat wallpaper laptop lah! Hikss~

3) The most beautiful eyes in the world : Afghanistan


~Mmg cantik tp bile tgk lama2 jd takot plakkk..uwaaa tamau tgk dah!~

4) The most beautiful waterfall in the world : Niagra Falls in U.S.A & Canada


~Puhh gile ah! Ade jugak tempat camni ek...Tp klu suruh aku dtg dekat2, aku cam kene pkr 12 juta kalu kot... ;)~

5) The most beautiful bridge in the world : Japan


~Kalau la KL camni....ok xleh bayang dah! Cau~

6) The most beautiful horse in the world : Arabian


~Aku rs kuda ni cam eksen je sbb die cantik...hahaha boleh tak dengki ngan kuda? Aku rasa kuda tu cam ckp weellll.... :D~

7) The most beautiful plant in the world : It is shaped like a water bubble


~Ok yg ni mmg aku teringin nak jumpe pastu nak try picit2,pastu nak tau ape jd? Siap ko tumbuhan!!~




~Ok tu je...dadaaaadaa~




















3 comments:

dd dudu said...

hohooo suke entry ni. bole?
;)

AnneWeeza said...

Hehe...sbb beautiful kah? Hehe ;)

Pe kate dd copy then bgtau plak ape dd pkr bile tgk gmbr2 tu....hihihi ;)

Eh eh cadangan je tau....hehe ;)

Nurul Eiman Hikmah said...

masyaallah....mmg sgt cntik...

come visit n follow my blog at :
http://nuruleimanhikmah.blogspot.com/

thanks!