Tuesday, January 19, 2010

rindu pada yg jauh.....suii siuuu... ;p

lagu iringan adalah.... menatap matamu aril AF7 ;)
wahh gitu!


rindu padanya yg o.station xagak2 lame'y....blk la oiii!!! ;'((


Gmbr seminggu sebelom kami bertunang ;) pulang dr kerjaan terus ke mines semata2 nak g butik crocs...hohoho...tp xde yg berkenan...ohh di mines mmg crocs nyer lebih murah tp stock lame..so design baru mmg tiadalah... ;p time ni kami makan kenny roges smp xleh jln..hhaha! ;p


Suuukkee gmbr ni sbb kami senyum xcover2 ;p ingt senang ke nak tgk en.neo b'gmbr senyum camtu...konon gigi taring die mahal...buweeekkk ;p ~drakulaaaa kate'y ;) allaaa nmpk diriku ketot sgt la plak...ishh

Sukeeeee frame bunge ni sbb tu wat 2 kali...heeee....konon cool la...heee...hmm klu duduk xdela nmpk ketot sgt ek..hmmm br prasan...hmm... ;)

pulangla ooooo.......dah lame dah tuu....nnt die blk sehari pastu o.station lg.......so pd kwn2 yg bertnyer nape nak kawen lmbt2....hmm ni la jawapan nyer...klu kawen cepat pon...aku dok umah sorang gak kan.....at least skg ade gak hosmet kan... ;p


ps : credit to photofunia...hikhik

2 comments:

Asyida said...

cantiklaa frame bunga tu. buat sendiri ke

AnneWeeza said...

kak syu > eh..eh xlah kak... ;p instant nyer tu...kat photofunia....heee... ;) google la...sure jumpe.. ;)