Sunday, October 4, 2009

sama tapi tak serupe...

Hari ahad adalah hari utk kluar bergumbira ke or tuk berehat di rumah? which one u prefer? klu aku tgk keadaan la...tp byk kuar dr dok umah kot..hikhik! ;p klu xde geng or xde pape plan..just dok umah je la cam arini... ;)

eh eh lupe nak tnyer...korang dah mkn? aku dah ;) kenyang perot suda...dok betape plak ni..jap lg belayar la kot...hikhik ;) tu dah mmg ditangkan dgn pakej..lalalalaa...

ohhoo...jap jap b4 aku labuhkan layar ;p tgk gmbr bwh ni dulu...ni ms blk keje rabu lepas kot..umah aku ni parking die mmg 4 4...kire leh msk 4 kete pastu ade divider...laa aku tau korang paham nyer lah! smp2 je aritu,mestila nak carik parking yg betol2 bwh umah kan..skali tgk..wahh!!! myvi white club kan ni? aci tak klu myvi pearl white pon join skali ;p kebetulan ade lg 1 lot kosong...lalalala....mmg cam diajak la plak kan...trs aku parking kat situ..taraaaa!!! dah jd myVi club..!! (^_~)v kire aku leader la sbb aku je 1 pearl white..hahahah... ;p salah 1 owner myvi tu housemate ku..hikhik ;p lg 2 xkenal tp penah tgk la tuan'y....best2! mesti rmi yg lalu prasankan? heee..



Dari pandangan serong dan blkg... ;) prnat aku blakon konon2 tgh tgk henpon...tp tipulah! mesti org tau aku nak snap gmbr sbb mcm beriye2 je..hikhik ;p

Dari pandangan blkg plakk...yg best sume nak same lurus park tuh..heee... ;)

2 comments:

dd dudu said...

hahahhaa klu kite pun teruja :D

ohoho tau dah umah anne katne :D dulu kannnnn anne, kite duduk kat apartment oren seberang nu haaa, sebelah kawasan umah teres tuum tul2 sebelah surau.. hik2 tah2 kite penah tersempak ;p

tapi pasar borong equine tu kite xpenah pegilaaa heheheheheheh anak dara yg sangat 'rajin' ;p

anneweeza said...

dd dudu >> hikhikhik! ;) dah agak dah mesti ade yg leh cam area tu..heee ;) ahah ek..ntah2 kite penah bertentang mata...lalalalaaa ;p

alaa g psr pon sbb nak isi masa lapang je...cewah! ;p