Wednesday, March 30, 2011

Update update

Salam...
Sori tuk semua klu ade yg membaca...Agak lama dah xupdate..huhu tp ade alasan tau...tgh collect pic...ala xfeel la klu update xde pic kan ;)

Tp nak jugak update aci tak? Kire cam xnak hampakan diri sdr la sian tgk blog sdr bersawang hihi ;)

Update 1 : Dah seminggu lebih dok kat umah baru kami aka pondokmerahjambu ;) So far Alhamdulillah umah xde prob..

Update 2 : Dah pun stat keje blk pas 2 minggu cuti kawen..Keje makin bertimum pas meeting last week...huhh

Update 3 : Masih belom biase sepenuhnye tetibe aku dah ade SUAMI...hahaha rs cam tgh berlakon je..apakah? ;)

Update 4 : Tgh gile nak hiaskan rumah...gile sronok bile sang suami layan je...hikhik ;)

Update 5 : Rasa cam xde baju je nak pki g keje..haha alasan nak shoping la tu kan? ;p

Update 6 : Masih ingt hutang entry MiSi 2011 & honeymoon ku...even dah lapok nnt akan aku ttp cerita tuk kenangan peribadi...so far setiap detik madih segar dlm ingatanku.. cewah! ;)

Smp sini dulu ye...mau iron baju kerjaan esok...dadada ;)


Pic ms di KK sedang mau bersoping~

Location:Pondokmerahjambu

No comments: