Friday, November 21, 2008

Kehabisan suda.... :(


ini pen saye...die sgt comey...suda lame die bersame saye...sejak di universiti lg...mmm tarikh lahir die xingt la...dlm tahun lps kot..saye sgt cayang die...sbb die comey dan wane PINK dan berbaju corak butterfly :) rs cam cntk je tulisan bile menggunakannya..wink!!.. (mukadimah ayt penyate je)

ngee..ngee..aku beli kat koop uum..hee..itu pon sbb nmpk ade mmbr pki (versi purple)...bile aku tegor kate comey pen die..trs die ckp.."eh eh n..ade wane pink tau!!" "hahh..yeker?? :)" ngeee....ms pas klas tu trs ajk tentera2 aku ke mall...sbb nak beli gak pen tu...hee.....(ajak ke pakse?? huahuahu)

Tp smlm.. :( bile dah lame die bersame aku..pas dah bape kali ilang bape kali jumpe blk dah...tetibe tgh dok tulis2 psl portal...alamk..arghhh...no..no...ples....dan akhir'y...die 'pergi' meninggalkan aku..adeh..dakwat die dah abis plak...alaaa!!!! ketuk2 manje kat meja pastu renjis2 skt...ala xkuar gak...confirm da abis la tu.... :( hik..hik...pilu hati ku... :(

Arini...still ade kat meja aku nih..hee..even xde dakwat dah..wat display je plak... :) xpon nnt aku beli dakwat baru..hahaha...hhmmm..good idea gak nih...heee..ngeee.. :)..Akhir kate trime kasih ye 'cayang'..lame dah kamu berbakti dah sgt setia ngn ku... :) caye cayang kamu..kamu cayang caye?? wink2!!!

2 comments:

MaR~ said...

saye cayang kamu juge.lalalal~*pen tu jawab*

kang btol2 bersuara terkejut*
wahahah~ekekeke;)

anneweeza said...

hee....ok gak tu!!! ade geng time menulis nnt...klu gune time exam leh 'die' tlg bg jawapan...huhuhu :P