Thursday, November 20, 2008

haruss ker??


Semalam punye semalam kan...hee...kelmarin la tu labu.... :P aku sempat merayapp kat jj dpn umah aku tu...hee pas anta hadiah yg ku sisipkan tu...ngee....jln punye jln tp cam xde ape nak beli pon...tp cam xbest plak blk ngn tngn kosong je....hahaha...dan akhir'y aku ternmpk!!! hahh...beli itulah berkata hati ku...hohohoh....set sudu dan garfu wane PINK...hahah....murah je pon...7.90 rs'y...hahahha...dah penah nmpk dah before dis tp sbbkan xde pe nak beli...ok la tuh!!! :P ehh ehh bukan saje2 nak buang ms tau..jgn pkr camtu plak...aku teman en.neo beli hadiah kahwin kwn die la...next week kat penang....hohoho merangkap...aku akan b'holiday ke penang la next wekk...ohooooo.... :P plus jumpe kengkawan ms u kat sane...ehh ehh kan aku blajor kat utara dulu... :) hee...jgn xtahu.... :P bile dah smp umah...hosmate ku yg 2org dok ngadap tv tu dok sengeh2 kat aku...aku pon sengeh2 la cam kerang kerang busuk...poyo sbb pgg beg plastik jj..hahah beli pe tuh?...jeng jeng jeng!!!!! aku kuarkan set sudu ku yg comey tu.... derang ponn haahhh!!! nnn!!! harusss ke??!!! aku pon smbl tersengeh...harussss laaa... :) mmmm paham sgt dah gerang membalas.... :) tau xpe......ngeee....

6 comments:

megat said...

ok 2 kalau gurls like u suke pink colour tp ada st perkara yg u teringin pakai kete warna pinkdinge

anneweeza said...

to megat >> ya..ya....i think soo.. :)

webhosting said...

I agree with you

MaR~ said...

weeeeeeeeee ;)
tq sudi menyebokkan diri di blog ku. keh3!

sudu pink la~cantekk! tak penah pule jmpe kt memane.

*jom xchange link ya*
opps, i link u la ye even xde permission lagi. ekekke ;)

anneweeza said...

Mar~
heee....ala ade je kat mane2 jj...hee...ok sile2...sy pon nak nak link awak..ihik... :)

liza said...

eleeee.... (ayat dengki)