Wednesday, May 11, 2011

Hari Penentuan

Salam lovelies! ^_^

Petang ni, aku ada meeting penting sebelom close project kontroversi aku ni.. ^_^"

Harap2 everything berjalan dgn lancar....aku dah byk korbankan masa, tenaga, jiwa, raga kot tuk project ni.... ^_^"

Dan yg pasti project ni byk pengalaman baru yg aku blajar... ^_^

Tp wlpn sakit, perit...client ni mmg terbaekkk yg penah aku deal...smp ktorg leh wat kwn... ^_^

Kalian tolongg doakan aku berjaye yeah!
Ya Allah permudakanlah perjalananku...aminn ^_^



Update 6.00pm

Alhamdulillah...meeting selama 2 jam lebih berjalan dengan baik sekali..Dari pandangan aku, semua pihak berpuas hati. Big bos aku pun muke xstress so aku ambil sebagai benda yg positif. ^_^

Puan Pengarah (client) cakap 'Terima Kasih N' pas abis meeting..Aku jawab hasil kerjasama semua pihak sambil tersenyum, wah! berhemah nye aku.. ^-^

Esok blk opis, harap dpt good feedback dr my big bos. InshaAllah, aminnn... ^-^

3 comments:

kakeiza said...

keja ni yang ko blk smpi 2 pagi tu..ish ish mmg bagos tol hiks

AnneWeeza said...

kakeiza >> yeeee T_T
eh tp mane akak tau n blk keje kul 2 pg? eh n ade cite kat blog ke? aik aik ilang ingatan jap.. ^_^"

kakeiza said...

ahahahaha...mak ko yg cite ;p
geng gigi jarang belaka kannn kui kui