Thursday, May 12, 2011

Dinner @ Chilis

Salam lovelies! ^_^

Ini cerita smlm....
Pas blk keje, en.neo tnyer nak g midV tak? Harusss la aku nak, xpenah tolak kot! Huhu ^_^ Mayb si suami nak kasi si isteri enjoy jap pas abus meeting penting smlm. ^_^ ohh thanx b!

Klu dah ke midV, tempat dinner kami dah tentu2 di Chilis. Klu kene q pon redha je janji dpt mkn... ^_^ Tp nsb smlm xbape rmi sgt ko so q pon xdela lama sgt...yeahh!!! ^_^

Menu pilihan en.neo hmmm pilihan forever kot! Xpenah tuka so far! Haha


Pilihan aku plak, hihi aku suke try lain2 menu..kali ni giant burger ni plak pilihan aku. Oh tp mmg tahap membazir la sbb xabis. suku je kot aku mkn...kenyang gile wey....


Pencuci mulut yg wajib..oh menu ni kat pizza pon ade tp chilis nyer lg terbaik ah!


Tu je kot. Alamak dah azan, benti dulu ye...tata ^_*

2 comments:

rosealley said...

oh mai....gambar last tu betul2 menggoda jiwa dan raga dan perut

AnneWeeza said...

Hihi...kan kan! Kite yg tgk blk pon bergetar jantung...kehkeh ;)