Sunday, July 31, 2011

Sushi time kot ^_^

Haiii...selamat ari ahad sume.. Esok dah 1st Ramadhan kan.. Mlm ni dah stat solat Terawih.. Hmmm ade niat ni, tp InsyaAllah la..Akan diusahakan... ^_^

Ni tahun pertama aku berpuasa dgn status sbg isteri. Hihi harap2 dpt la aku handle dgn baik. Jgn smp si suami xsempat sahur dan berbuke sudah...hihihi ^_^"

Oke, sempena berpuasa esok meh aku abiskan cite psl mkn2 heh. Pasni xde dah kot, klu ade pon mayb psl menu sahur atau juadah berbuke je kot..hihi

Ini cite last jumaat, ari jumaat kan lunch time pnjg skt..So kaki kami pon pjg la lunch jaoh jaoh skt. Opismate aku si yanie, teringin nak mkn sushi..Aku plak yg xpenah mkn sushi kat sushi king on je. Aku suke je nak try2 mkn ni, pastu pegi plak ngan org yg dah biase mkn, hmm ok lah, xdela aku tekulat2 nak pilih kan...

So ke jj equine la kami..Tp kami tapau je mkn kat food court sbb ramai org time tu.


Sushi2 pilihan kami, hihi byk gile kot smp xabis. Siap bwk blk opis plak..haa tu la time order xnak beragak. Smp xnak sebut sushi selamt sebulan dah pasni. Hahhaa amik ko! ^_^"

Name2 sushi jgn ko tnyer, haruslah aku xingt. Yg igt pon takoyaki je kot. Tu pon sbb aku asik slh sebut ckp tapoyaki smp si yanie pon dah mls nak betulkan aku...hihihi ^_^"

Sbb kenyang sgt smp xleh focus ngn keje dah pastu. Dan terhasillah memo ni sbg tanda ingtan bersama..hahaha ^_^


Date, time, subjek sume yg real. Hahah pastu yanie pakse aku simpan. Jgn sgt ilang, nnt kantoi ngn opismate lain sbb kami msk opos lewat skt aritu..kehkeh

- Posted using BlogPress from my iPhone


Location:Alor Gajah,Malaysia

2 comments:

Hunny Kitty said...

love sushiii soooo much...xcept my hubby la!!

AnneWeeza said...

hikhik....pompuan2 je kot yg rmi suke sushi... ;))