Saturday, July 30, 2011

Marilah pulang, saye jemputkan

Semalam kan aku balik Melaka sorang2 dr cyberjaya pas keje kan.. Member2 sume dok tnye mane laki ko! Mane laki ko! Heee..die dah mmg ade kat melaka sebab kursus dr ari kamis aritu lg... ^_^

So arini aku kene amik die kat puteri resort, Ayer Keroh. Aku bukan tau sgt jln melaka ni..abis asal kat melaka je bukan aku yg drive soo haruslah aku buta jalan kan? Ngeengee ^_^" Smp kene cop melaka murtad lah...hiii kejam woo korang ^_^"

Tp atas tunjuk ajar dr kak ngah aku yg mmg expert gile jln melaka ni, berjaya jugak aku smp kat lokasi kejadian dgn tanpa ragu-ragu lgsg..eceh! Bongkak ke? Ngeeengee wey tu pon pas dah kene maki ngn kak ngah aku tau sbb sepuluh kali die terangkan, yg ke sepuluh tu br aku dpt bayangkan...hahah ^_^"


Now, org yg dijemput pon dah selamat tido tamau bangun2...hushh!

Aku tgh wat bubur kacang hijau durian ngn mak aku nie.hihi nak bwk buah tgn ke kenduri tahlil umah kakak ipar aku pas mgrb kang..Baik kan adik ipar ini? Hahahah bagetttt... ^_^"

- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Lebuh Amj,Alor Gajah,Malaysia

No comments: