Thursday, June 23, 2011

Aku Kegigihan

Salam lovelies ^_^

Waaaaah tajuk xbleh plak... Gigih ape nyer kalau last minutes br nak gigih..hihihi ^_^
Actually aku skg tgh gigih siapkan presentation slides tuk appraisal pagi esok. Eh eh bukan boleh pakai hentam je leh nak letak ape...sume kene ikot criteria and conditions yg dah ditetapkan. Siap dengan mesti gune ITIL V3 framework lg oke...tu yg masing2 mengelupor beruk ni. Tp nak tanak kene wat gak la kan. Tu pon aku br stat mlm td, br la nak study ITIL V3 tu, nak brainstorm idea lg, nak wat slide lg... ^_^" smp titik2 lah peloh wanita i...hihih ^_^ Tp kul 1 msk tido da sbb kl 5 nak bgn sahur....smp la skg ni xtido dah smbg wat slide...jap lg nak siap2 g keje plak.....uwaaaaa mesti kat opis kang asik menguap2 cam nak tekoyak mulut! hahahah...eh jgn bayangkan yg buruk tau, yg cute2 je dah... ^_^  ~nasib baik kat opis kiri kanan ku lelaki2 yg sporting, xdela malu sgt nak menguap gajah kang! keh keh

Esok kan tuk sesi appraisal tu ade 3 slot masa, sbb ade 3 staff yg akan dinilai esok termasukla aku. Aku plak tu yg kene 1st person. Ceh boleh pilih actually tp lelaki2 yg lg 2 org tu rs aku lg macho kot.hahahah!! Xdela aku xkesah pon sbb aku rs sume kene gak at last, lgpon ni appraisal tuk diri sdr kan so point masing2 kan so....hmmm kan? ~paham tak weyyy..... Aku akan dinilai oleh 4 org manager dr pelbagai department termasuk CEO aku...hmmm klu dh msk bab CEO, hati jiwa raga sume kene kental oke... ^_^

Tp kan byk2 soklan kan..soklan no 6 yg plg aku TAKTAU nak jwb pdhal yg plg senang kot. Jd susah sbb die berkait ngn soklan no 7 yg palingggg aku TANAK jawab...hahahah ape soklan nyer? Hahaha psl gaji la wey.......pastu ape ko boleh bg kat company dgn new expected salary tu..hahhahaha ^_^" nmpk senang kan? tp jari tak tertaip2 lg...kehkeh...xde kekuatan di situ... ^_^

Harap2 kat opis kang xde keje urgent sgt so aku leh curik2 time siapkan slide aku, mlm kang leh touch up2 je. Pastu ready extra points tuk elaborate. Esok xdela time tu nak present, time tu br nak pkr kan. ^_^

Korang doakan appraisal aku berjalan dengan success ye esok! Cayok! cayok!

Haiiiyakkk!! Terus gigih anne! \^_^/



Sekian dari ku yg xsiap lg presentation slide..haha ^_^

5 comments:

aslynna said...
This comment has been removed by the author.
aslynna said...

ko mesti blh.. naik gaji tuee

AnneWeeza said...

lin > hihihi amin... ;) harap2 gitu la... :)

dd dudu said...

berusaha!

AnneWeeza said...

dd dudu > baiklah!! haiiyakk!! \^_^/