Wednesday, June 8, 2011

header ku suda berubah ;)

Salam everyone!

Nak kasi cite nih!
Rahsia kewujudan blog ni telah pon terbongkar di kalangan opismate aku...aduh duh duh!time out so tiap kali tu la depa dok gelak2 muke shrek versi pink itu...ceh! thumbs down


So bile ptg ni mood aku mari, rajin la aku dok edit2 gmbr nak tuka shrek pink tu....huhu, header tu b4 aku kawen dulu so harusla gmbr single kan? blushing

Tp skg dah ehem ehem so bolehlah gedik lebih skt kot...hekhek! big hug

Oh ekceli, idea pic edited tu by opismate aku tau..mamat tu poyo2 skt sbb terel adobe! ~aku tau ko bc! hahah tp aku suke je idea mamat tu..hihihi...hmmm pas siap mntk belanje sbb die mata duitan! silly

Header pertama aku nak letak gmbr bwh ni..tp bile nak upload cam xcun sbb besar sgt..rs cam poyo plak...huuuu... it wasn't me


Waaaa header kedua yg aku pki skg ni trs suke suke suke! batting eyelashes hmm belang2 tu pon idea si mamat poyo tu jugak...hiks! ~jgn marah mr.N*z*m pirate*

Sbb dah suke suke sgt trs pakse En.Neo yg tgh otw ke penang tu tgk..bile die kate suweettt, lg la aku tmbh2 suke....hihih...trs semangat nak wat entry psl header...bole? tongue

Oklah korang, suda mau marghrib, pulang dulu ya.... dadadadaaaa wave

No comments: