Thursday, June 9, 2011

Wedding 'Gossip Girls' ku ;)

Salam girls.... ^_^  Td check2 pic folder terjumpe blk pic masa besfen ku kawen last 2 month kot...hihi ;) eh tp pics tu sume dah upload kat fb tp rs cam nak tepek kat blog jugak la..sbb hmmm alaa sbb suke la... ^_^

Pengantin ni besfen merangkap dormmate aku ms kat teknik jasin dulu...Azwin name nye tp kiteorg pngl awin je..eh nak tau die kurus cam melidi tau dulu tp skg awwww seksi uuu..... ^_^ mantap! hihih...nasib awin xbc blog aku nih..ngeh ngeh


Majlis ni kat muar so aku ngn En.Neo gune khidmat gps la nak ke umah si awin ni..Ktorg dr kl sabtu pg tu jugak tp singgah alor gajah dulu umah mak sbb nak bersiap..haha bole? Tp ekceli mmg plan pon nak smp lmbt sbb leh lepak lame skt ngn pengatin... ;)


Oh dayang2 yg duduk tu pon sume gossip girl kesayangan ku...Aku kan smp lmbt tp derang tunggu gak...hhihii ni yg sayang lebih kat korang nih! tp dlm ms yg same dpt gak gak msg2 perli ms otw tu..hihihi tp xpe i suke je...lalalaaaa ^_^

Suke suke sgt tgk awin...die sgt relax dan cool...tak mcm aku dulu, gelabah lebih je! ngeh ngeh...Eh yg awin pgg tu la hadiah dr aku dan En.Neo.. ;) kami skg xsuke byk hadiah sgt...tp saguhati dlm envelop lg syok kot...hihih.. ;) pdhal sbnr'y xtau nak bg ape...cam sume barang  org lain akan kasi...konon takmo same2 la...


That day, aku rs awin cam ade iras intan ladyana tau! betul...kwn2 aku pon stuju sbb muke die bujur tajam2 kot...hihi...suweeeettttttt sgt...color baju ngn pelamin pon suweeet sgt...sgt kene ngn personaliti awin..cewah! pandai2 plak aku ye... ^_^ ~ohh jgn mare, pic ni o.p siap suruh post byk kali, cam tau2 je 1 pengantin lame...kehkeh! ;p


Masa snap gmbr kat pelamin ni rs cam glamor plak sbb rmi plak yg tgk...pdhal dah ptg dah, tetamu pon sume dah wat hal masing2, aku suspect sbb ktorg kecoh sgt smp rmi plak yg tgk..hahah! ;)


Si tombam ni Adam with his mommy Liza, tiap kali cite psl Adam mesti aku rs cam biadap sbb sebut Adam, Adam...hahhahah! name abah aku kot...huuuhuu


Ohhh dah ptg sgt, jom blk! last snap with gossip girl dr kiri~ aj,elly,aku,liza with little son Adam ;)


Walaupon dpt jumpe kejap je, rs hepi sgt2...sbb ade je bende nak gelak dgn tidak sopan nyer..hihi...smp mak awin kasi goodies beg sorang 2 tau!! hahaha.. ;) eh ke 3....hihi


Otw blk alor gajah...Mulut aku masih lg becok cite memories ms kat asrama dulu ngn gossip girls ku.. ;) En.Neo asik dok kate aku xsenonoh je...hahahha tp aku mmg nakal pon dulu... ;)

ps: kwn2 suruh aku makan byk2! derang kate aku makin kurus pas kawen...pdhal time tu aku br pindah umah so mmg letih sgt tu susut badan..skg tgklah! aku bina badan dgn jaye nyer...... ;) Ari2 kot hadap nasi..;)

No comments: