Tuesday, July 29, 2008

huhh...alahai.....

Waktu skg menunjukkan pukul 1.30 ptg...time lunch la ek...tp..hik..hik..aku tinggal sorang je dlm 'bilik puaka' nie...dah tentu la sume org kuar lunch + g jln2 kat 'depan' nuu haa...beli2 la konon.. (wani ari2 beli kain wat baju wey...ehh ats hasutan aku ke..kehkeh)...aku je memerapkan diri aku sbb aku pose la...for sure la xg lunch plus nak join jln2 pon mls sbb nak simpan tenage...hahah xdela sbb takot terrgode kot..hee... :)

*xleh jd ni*

Tp yg aku xpuar ati tu...time aku pose ni la k.ct nak bwk mkn best...waahghkkkk!!! kek coklat ok..ngn jagong reboss skali..cehhh...mencabar kewibawaan aku sunggoh la camni..k.ct kate 'haros ke awak pose arini'....ala xaci la k.ct...nape smlm k.ct xckp nak bwk mknn2 yg beshh tu...?? hee..haros ke aku ckp camtu plak kat k.ct..ngehngeh!!

*dah abis dah pon...ihik*

Bile dah dok keseorg cmni...teringat plak smlm 'nasi lemak day' hee....ktorg group jkkp dianugerahkan nasi lemak hasil air tangn k.yam.. (mm..k.yamm tu pegawai am rendah opis ktorg..ihik..)woww!!!! best gile sbb ngn smbl sotong...wahhh lauk 'binatang' kegemaran aku tu..rs cam nak blasah smbl semate je tp cam kureng asam la plak kan..so kene mkn gak la nasi'y..ngehngeh...

hee..tuk pengetahuan umum..ktorg sebat 2 round tau..ihik...cam best je mkn rebot2 camtu..skali mkn time dah nak lunch..pastu skali ni jemaah time pas asar....wakaka..dah kat kul 5...yg klakor'y mule2 nak mkn ms kul4 blh tu tp k.ct xkasi...die kate jap2 kang la kul 5...oklah aku ngn wani jwb serantak...sbb ktorg je yg telebih lapor akceli..kehkeh...pastu cam xleh nak tunggu kul 5 je..nasi lemak tu dah mcm tgk aku daring je...hikhik...aku tgk jam kul 450...arghhh!!! 'jomla mkn...xtahan ah ni...' dgn pnts wani jwb..'jommmm..aku pon asyk tgk jam je..uhukk'...hee k.ct pon setuju...sbb takot ktorg abiskan kot..hikhik...Akhir'y kami berjaye abiskan sume nasi lemak tu juge atas bantuan k.long dan syud dgn rela hati...hee...wahhh!!!! sgt best smlm...

*nasik lomak sotong kurita*

uhuk....cukupla...tu smlm arini??? buke kang aku nak buke ape yerk...mmm xde idea lg..hee..tp yg pasni yg special la...hee...aikk dah kul 2 lbh ni..derang xnaik2 lg ni...aiiii..ni nak sabotaj aku ni... :(


nota kaki : gmbr ni sume aku capture ms aku dok sowang2...except n.lomak tu smlm da...

3 comments:

Asyida said...

Kak CT memang bawak masakan best2!
mencik i...windu ah kat nasi goreng die yang best giler tuh...adeh

Skinny Legs said...

hahahahahaha...

sema masing2 kebuluran kot sebab tu ah...

xtahan sema tunggu jam 5 ptg...haha...semata2...

harap2 ada lg nasi lemak sotong kurita...

anneweeza said...

jam skg menunjuk'n kul 9.08am...
adoiyaii...lapor la plakk..dpt nasi lomak kurita best nie...huhu!!