Thursday, July 17, 2008

Alhamdulillah...

weehoo....!! aku br je msk keje pas 2 ari aku cuti...cuti yg sgt beshh..hee...ekceli aku g jempot abah dan mak aku kat klia...waahhh flight delay...huh smp tebaring2 aku kat klia tu..huahuaa..aku peduli pe...aku sgt lapar dan mengantuk ok...Nasib baik along ngn rizal smp dgn membawa bekalan...ngehngeh..abis aku blasah n.goreng tuh..huhu...tanpa menoleh lg..kehkeh.. nak jln?? dah xlalu aku nak ronder2 kat situ...bukan leh beli pape pon...sgt mahal...hahahah!! mm nak tau tak..ms aku jamu2 mate kat kedai2 kat situ..terlintas plk kat pale aku..'wahh klu beli brg hantaran kat sini mesti best ek..sbb sume mahal2...' hhahahah.....tp yg tuk side aku la...haha..aikk pahal plak tetibe cite brg hantaran plak nie..tinggg tonggg!!! :P

Pas hampir 3jam aku tunggu...finally abah dan mak pon tiba dgn selamat'y...wahhhhh senym lebar aku sbb tgk abah ngn mak....hee....wahh mak kemain lg..lip lap lip lap tudung die...abah plak ngn selendang di bahu..ehh selendang ke..kehkeh....nnt la aku tnyer abah ape name kain tu..huhu.... :P

Nak gerak blk tuh aku ngn Adnin bwk kenari along (kete yg dipenuhi brg2 mak) sbb nak anta Adnin blk umah die lu..Rizal ngn along plak bwk myVi aku..(selesa skt nak bwk abah ngn makk).hahahha.....mesti along sgt hangin bile bc ayat aku tu...waahhh dah bwk myVi aku yg laju tu...sadin je die take off ktorg...cehhhh...xpelah leh gak aku usha myVi aku dr pelbagai sudut..waahh perlu ke?? dah kete aku..mestila perlu...wakakakak!!!!

Ktorg smp umah dah dekat kul 6 ptg...aikk nape cam lewat ek? ntah sbb drive siang kot..xleh nak pecot sgt...hahhaha...(ayat sedapkan ati sdr nih..) sume org dah ade kat umah aku...dieorg msk2 skt nak wat tahlil kat surau pas isyak kang...ooooo......aku cam biase...usha2 dapor pastu sebat ape yg aku rs selera dek tekak aku kat depan tv...hahaha....biar la dieorg cite2 kat dapor tu...hee...ehh nape aku rs tv umah aku ni cam besar sgt je ek...sound pon cam best je....hahahahha....poyo beb!! mmmm stlh berfikir sejenak....hahahha tv kat umah sewa aku tu yg kecik tu rs cam tebesar tv kat umah ni...hahahahha!!!! (skali lg..xyah nak poyo la n....)

Mlm.....sesi punggah beg2 abah dan mak....hahhaha....makanan dah punggah ptg td sbb ramai dtg umah kan...bg la rs sorang sikit...nak byk kene g sdr la...hahah...Mak kate mak xbyk beli brg2 sgt..makanan je byk..mmm dr servay yg aku dah usha dr ptg td..mmg betul pon...hee..jahat sey mata aku..hahah..that why mata aku ade 'pat'..haha...

senarai hadiah tuk aku...mmm....baju tido 2 psg..(due2 aku pki dah.huhu),kasut wane putih..(waa muat sey...),sarong kaki 2psg(sume org dpt...tp sape cepat die dpt la..aku rs aku nyer plg comey..hhaa sbb aku pilih dulu..),dan eksesori yg lain cam gelang...(aku amik 2 gak..hee),getah rmbt(2 gak)..mmm rantai je aku xamik sbb klu pki pon bukan nmpk...hahhaha.....

Next blog nnt klu berkesempatan aku tujk'n brg2 tu k....nnt la aku bsh lu baju tido tu...huhu....

p/s : to opismate...jempot la mkn buah tgn dr ku ituu...
p/s : to fadh...sian ko xdpt merasa....sori k....nak simpan'n pon...ntah bile leh jumpe ko.. :)

3 comments:

Skinny Legs said...

ko memang emo...:P

anneweeza said...

uiii pahal plk aku emo???
ececece..... :P

afadh^^ER said...

Hee..sedap nyer..