Wednesday, June 30, 2010

Gaji xde mata… ^_^”

Harini genap sebulan aku keje kat opis baru ni….. ;) Klu korang tnyer perasaan aku..aku nak jwb….

~xde prasaan…..lom rs nak tension,maki org,resign dan sebagainya.

sebab….

AKU XDE KEJE YG BETUL2 AKU NYER KEJE LG…..hahahahah!!!! ;p

Tp aku suspek dlm ms terdekat ni….sbb telinga aku ni cam t’dgr bos sebut2 name aku among the senior…hohoho…..tetibe cam debar2 plak…apekah?

dan arini jugak….bos no 2 sound aku….

”anne,dah check gaji?”   dang!!!!

Rs nak sorok kepala dlm cengkerang klu ade cengkerang cam kure2 tu..sbb cam malu plak mkn gaji xde mata….~gaji buta daa… ^_^/

DSC01243

daadaadaa ;)

No comments: