Wednesday, June 30, 2010

Bukan alasan lg….hihi

hye kamoo2 semua…. ;)

Kan entry sebelom ni aku ade mengeluh psl blue cube kan? kan?. Sbb mmg xkan ade solution, aku dgn tegas terosss mintak en.neo belikan moden baru….hohoohohoo alasan baik punyer aku kasi…. ;p . Nak bayar bil susah la……..nak upload gmbr tudung lah…… hihihihi padahlahh…..nggeeeee….xmo sebotlah! ;p ~tp aku suspek en.neo tau kot alasan sebenar aku….. ;p

Last sunday, ktorg terjah lowyat, ade nak beli barang baaekkk skt…asal lalu kedai jual modem b.band je lajuuuu je mulut aku…

‘tuuuu….ade jual tuu…’. ~tidak dilayan….pang!

pastu tingkat atas plakk…

‘haaa..tuuuu ade jual gakk….’ ~masih tidak dilayan..dang!

Last2…aku dah mls dah…cess cesss cessss… ^_^”

Pas dah beli brg sume…settle! nak blk dah……lalu lg kedai2 modem tu…..aku rs cine tu dok goda lambai2 aku sbl tunjuk musel2 die…konon seksi la…hahhaha…imaginasiiiii…. ;p

Tp aku tunduk je kuatkan imann…..selawat byk2… ;)

Tetibe..aikk aku da ade dlm kedai tu….ahhah…. ;p sepantas kilat..ini brape? msk sim card je kan? ok deal! hahahhaha….. ;p

Snapshot_20100630

Modem baru ku..brand ZTE…1st aku dgr…hahah…color oren uuu… ;p blk2 umah..trs cucuk sim…trs cucuk kat notbok…trs leh onlinee…lalallalaaa ;)

Slamat tinggggaaaallllllll blue cube! bye!

No comments: