Thursday, December 31, 2009

Just Engaged ;) ~27/12/2009~

Salam semua ;)

waaaa jgn la pandang i begituuu...yee sy tau sy bersalah...sbb lmbt post entry ni kan... ;(( alaa ampunla....bz sgt2 la...xsempat gile2.... ;((sbb dok kat projek baru ni,mmg xsempat nak buat pape..sori ek (^_^')

tp pg ni bekobar2 aku nak post gak...even short entry..sbb mlm kang dah 2010..takot tetinggal tahun...heee...

yeeee....aku dah pun selamat jd TUNANGAN org pd AHAD lps...siapakah org itu?? hmmmm....tunang akulah! hahaha...alaa yg dulu tu BF aku...kehkeh...ade yg kate nape tetibe?? ade yg kate pilihan family ke?? hahaah...tu soklan dr yg kwn2 yg jauh skt la...tp yg dekat2...yg rapat2...sume kate... "waa!!! akhirnyaa.." cis....korang pakat2 ke nak jwb camtu..sbb sume yg aku col..sume ckp camtu... ;p

heee....bebel2 dulu bole? aku mmg xnak letak gmbr lg pon...kehkehkeh!! sbb nak tunggu gmbr dr photographer la konon...kang muak plak korang asik tgk gmbr same je kan...heee ;p

kesempatan ni jugak aku nak ucapkan ribuan jutaan byk2 terima kasih kat family aku....susah payah sediakan majlis yg sungguh meriah bg aku...kat saudara mara yg sgt sporting dan sgt membanting tulang that day.....dan jugak sahabat sume yg sudi hadir...waaaa aku sgt happy \(*_*)/

Korang mesti tnyer bape lame ikat kan?? hmmmm....yg aku leh jwb,biarlah jodoh yg tentukan...heee...klu cepat,cepatla...klu lambat? heeee.... ;p

hmmm...oklah tetibe aku cam baik ati plak..sian kat kwn2 yg tnyer gmbr kan? ok aku bg sikit k...ni pon yg dr camera aku je...ohh lupe,video dr mula smp akhir majlis juga adalah dirakam..tp aku xabis tgk lg...cam xsanggup...maluuuuuu ;p hahahah...gedik! ;p
Salam semua ;)
waaaa jgn la pandang i begituuu...yee sy tau sy bersalah...sbb lmbt post entry ni kan... ;(( alaa ampunla....bz sgt2 la...xsempat gile2.... ;((sbb dok kat projek baru ni,mmg xsempat nak buat pape..sori ek (^_^')

tp pg ni bekobar2 aku nak post gak...even short entry..sbb mlm kang dah 2010..takot tetinggal tahun...heee...

yeeee....aku dah pun selamat jd TUNANGAN org pd AHAD lps...siapakah org itu?? hmmmm....tunang akulah! hahaha...alaa yg dulu tu BF aku...kehkeh...ade yg kate nape tetibe?? ade yg kate pilihan family ke?? hahaah...tu soklan dr yg kwn2 yg jauh skt la...tp yg dekat2...yg rapat2...sume kate... "waa!!! akhirnyaa.." cis....korang pakat2 ke nak jwb camtu..sbb sume yg aku col..sume ckp camtu... ;p

heee....bebel2 dulu bole? aku mmg xnak letak gmbr lg pon...kehkehkeh!! sbb nak tunggu gmbr dr photographer la konon...kang muak plak korang asik tgk gmbr same je kan...heee ;p

kesempatan ni jugak aku nak ucapkan ribuan jutaan byk2 terima kasih kat family aku....susah payah sediakan majlis yg sungguh meriah bg aku...kat saudara mara yg sgt sporting dan sgt membanting tulang that day.....dan jugak sahabat sume yg sudi hadir...waaaa aku sgt happy \(*_*)/

Korang mesti tnyer bape lame ikat kan?? hmmmm....yg aku leh jwb,biarlah jodoh yg tentukan...heee...klu cepat,cepatla...klu lambat? heeee.... ;p

hmmm...oklah tetibe aku cam baik ati plak..sian kat kwn2 yg tnyer gmbr kan? ok aku bg sikit k...ni pon yg dr camera aku je...ohh lupe,video dr mula smp akhir majlis juga adalah dirakam..tp aku xabis tgk lg...cam xsanggup...maluuuuuu ;p hahahah...gedik! ;p

pssstt! pssstt!! tgk bwhh tuh ;p



ms tgh bersiap..heee..aku masih terkezuttt badak ngn rupe aku pas d'make over..huhu


ok sile abaikan gigi aku yg ade masalah keturunan tu..hahahah...candid oleh ayie!

gmbr gelap ke?? heee...


ok cukup la 3 k....yg lain2, sabar yuk..pasti aku upload k...kat blog sikit...kat fb byk kot..hahah ;p hm....insyaAllah by next week k... ;) ok see u guys!



p/s ~aku bukan nak jaja gmbr k...just penuhi permintaan kwn2 ;)
p/s ~goodbye 2009....welcome 2010!!! ;)

9 comments:

dd dudu said...

waaa akhirnye~!!

(terus kene pang ngan anne sbb bagi ayat same)

hik2 suwit nyee anne, cantekkk^^
kite suke baju anne, nice jek, xnampak macam baju kawen terus ;)

okiee nanti upload lagi ek, nak tgk rupe hantaran, rupe anne lagi, sume2 laa ;p hew hew

rosealley said...

hee congratz anne:D

pondok said...
This comment has been removed by the author.
AnneWeeza said...

dd dudu >> ahah mmg carik baju simple2 je... ;)
ooo hantaran heh...sabar2..huu ;p


rose ruru >> tq..kite ikot jejak kamoo..la...so bile kamoo ank setapak lg..heee ;p i follow uuuu ;p

Yani said...

Taniah dak Anne!
majlisnya nanti. InsyaALLAH yani akan sampai. cuma pls..jgn clash ngan kak yuzi, kak cik, kak un ok. ot ngan sesapa la geng2 kita ya. else..tak terjangkau kaki aku mau ke semua kenduri!

AnneWeeza said...

tq dak Yani! ;)
ohoooo ngn kak yuzi tu xmungkin la kot..hee...yg lain2 tu xtau la..hope tak la...sbb n pon nak g mereka kawen..heee ;p

ezanoor said...

congrate ya anne... akhirnya "ur dream come true" huhuhu

fati said...

heeeeeeeee dah lihat!!! pos lah video plk... nak tonton!! :)
comel comel comel!!
semoga kekal hingga akhir hayat, laling!

AnneWeeza said...

pae >> tq dear! ;)

fati >> ohoooooo video kenott...hhahahah!! ;p