Wednesday, December 2, 2009

pink lily~

Smlm 1 Desember 2009 b'day aku yg ke25.... ;)

happy nyer saaaangat lain dr tahun2 sblm ni.... ;)
korang tnye nape?
ntahla...aku pon susah nak citee....just leh ckp aku happpyy sgt....dan bersyukur ;)

Dr tepat 12am smpla seharian suntuk...ramai yg wish....dah m'AMIN kan doa akuu.. ;) trime kasih byk2 keluarga....saudara mara serta temanku..... ;) ucapan2 dr kalian amatkan buat aku gembira.... ;)

xkirela ucapan tru sms...fb....face2face....tqqqqq sooooo muchhhhh!! muah! muah! ;)

comel....dr pukul 10mlm, en.neo xabis2 kcu aku...jap sms jap col... ;) semate2 xnak kasi aku tido dulu...heeee.... ;) tq kamooo....

family plak col secara loudspeaker pastu borak ramai2...sume leh ckp skalii...hihiihh.... ;) mak suh aku col blk sbb aku kan dpt 8pax freee seminggu...hhihihih ;) perbualan sekeluarga adalah tentang....teeettttt.... ;) harii ituuu... ;p

post aku di fb adalah....jap2 nak kopi pesss...
"Alhamdulillah....sudah genap umur ku 25tahun... ;) masih lg berkesempatan hidop bersama keluarga tercinta dan teman2 tersayang....InsyaAllah 26hari lg akan selangkah ke alam baru (tunangan org) ;) moga2 bulan ni akan memberi rezeki (keje baru) padaku untuk terus menempuh hari2 mendatang...aminn... =)"

trime kasih skali lg pd mereka yg AMIN kan.. ;)

Dan di FB smlm adalah comel....heee...sedare2 sume suggest tmpt nak celebrate...pastu kasi tmpt2 yg begerak2 je plak tu..restoran beputar laa...restoran terapong lah..hahah!! comel2.... ;) dan xkurang hebat rmi yg comment psl brita mjls 27hb... ;) tq korangg..... ;)

eh korang nak tau ke aku dpt hadiah ape? and celebrate katne?...heeee...

biar gmbr je la yg berbicara..cewah!

pink lily.....hoooweyyyy!! tq kamoo.... ;)
en.neo kate ade smtg lg weekend ni...waaaa.....xmoooo...aku tau mesti die nak bwk mkn kat hotel2 ke....restoran2 mewah ke......aduh!! xmoo...aku xleh..kang ade je happen....glabah lebih... ;p aku sesuai mkn kat tmpt2 biase sajee..cukup la.. ;)

dimana lokasi aku mkn?? hee...tmpt yg sgt damaiiiii...bertemakan alam semulajadi....wat aku mkn ngn slow motion sbb terlalau asyik ngn background music... ;) aku malu sdr....hahahah... :)



dear kak iza~xsangke en.neo pon berhajat nak bwk n ke restoran berputar tu....waaaa n xnakkkkkkk......huhh selamat.... ;) tp weekend ni xtau lg slamat ke tak..tgh carik alasan nih..huhu ;0

8 comments:

fati said...

Hey Gadis!! ngeeeeeeeee~~~~~
semoga teros meneros bahagia.. AMIN!! :D

AnneWeeza said...

fati >> AMINNNN......trime kasih teman! ;p

dd dudu said...

suwitnyeeeee^^^^^^

hepi blated besday kamuuuuuu :D dan selamat menempuh alam baru mini ;p hik alam baru mini = tunang ;p

eh ann, gamba pink tu sesuai kalau n hantar ke Pinky lady contest yang ciare anjurkan hahaha, nape x hantarr ;p tp tarikh tutup suda~ hok hok

AnneWeeza said...

dd dudu >> tq dd burung kedidi ;p

hihih...alam baru mini..hikhik =)

kejadian gmbr tu adalah smlm..xsempat dah..hiihi..xpe..xpe..eh eh n xsabar nak tunggu result ciare ni..tgk2 dd menang...hoooyey! =)

miezamo said...

ahhh jelesnyer....;p

x sangka en neo..very the instinct ngan i...gi la n mmg class tau...akk suggest sbb opismate tu ari pon celeb8 kt sana

AnneWeeza said...

miezamo >> yeke...ala cam sogan plakk..hoohohoooo... ;)

en.neo mesti baca ni... ;p

kamoo dah pikir msk2 ke... hahahah ;p

rosealley said...

hepi belated besday yaaa!!!:D

AnneWeeza said...

Rose rossa :-) >> trime ksh! Arigato! :-D