Saturday, June 6, 2009

weeding alang aka nurul hidayah aka nurse hukm =P

ceeeaaa..... =) huhu...jgn la marah kwn2....yeee....dah sebulan aku dok peram gmbr2 ni...heee..sbb aku tau..aku sorang je ade gmbr2 ni...hik..hikk..jgn la mrh =)

ok mmg la xbyk sgt gmbr2 yg ado..tp kire ok la takat nak wat kenangan tuk ms tua nnt..huhu..ni gmbr2 sekitar wedding (31 mei) classmate aku ms from 1-3~~pastu i upgrade ke skolah lain..wahh bunyi cam hebatt....oooo xmo kalah arrr.... =)

cam aku penah cite dulu member klas form 1-3 aku mmg sgt close smp skg...sbbnyer ktorg xpenah tuka ahli...muko tu je tiap2 tahunn...hee...klas khas la katekan...tp bukan pendidikan khas tau...hahaha =) kan budak2 nyer pon mmg 'special' sbb slalu bikin cikgu panas sayang ngn kami...hohohoho =D

eh tetibe cam nak wat special entry tuk akiyas(name klass kami)...cam2 perangai tau sorang2..tungguuuu.... =P

sesampai kami kat umah alang(pengantin)~ingt kami yg plg awal,rupe ade mmbr yg dah blk..yela time cuti skolah aritukan byk wedding..so sume dpt singgah kejap2 je la...tp xpe..kt tunggu mmbr lain plakk...


aku ngn 2 budak hensom sengal...ade je modal nak bikin kecoh...ms tgk gmbr ni ade org kate...'eh cam tangge!' woo woo xsyg mulut heh~pang! kan dah kene lempang seketol!


taraaa!! ni la pengantin kite (^_^) alang sempat bisik kat aku 'ishh aku xretila nak cover2 ni n!' hahahaahah!!! aku gelak je la....xmembantu pong~puk puk


daaann...aku berjumpe ngn donat Adlina....hik..hik..sgt comey! die la yg plg haru dlm klas aku dulu...aku cam biase ar tukang gelak!! hahahaahah!!! (gelak syaiton) die adalah nurse di HKL..oo sebelom terlupe pengantin adalah nurse di HUKM..hik hik comel...rmi tau kwn2 i nurse.. =P

pasangan pengantin nak menjamu selera..time ni gak la ktorg sibok nak mkn...heee... =) oohoo si suami adalah Incik Fuad....org nogori ok! jiran saja ngn Melaka... =) seee....mereka sgt comel kan =) mereka xbersanding tau...tp aku dgr belah lelaki hebatttttt....smp junjung2 kot..wahhh..aku pon xsempat2 lg nak contact alang nak tgk gmbr kawen...hiii..bg can kat mereka dulu laa weyy.. =P


aku ngan pengantin...hahahah...blkg tiang pon jd...ms ni alang tgh nak melangkah ke jantung putera hatinye..aku saje ngibok2 jee.... =D



pas dah selesai2 mkn sume...dah gelak2 cam syaiton...ms tuk amik gmbr ramai2 plakk..xramai sgt jumpe kwn2..ade yg dah dtg awal..ade yg dtg ptg..so ni mane yg sempat je la...


kami dan mereka.....ceng!!! (nape bungi ceng plak) ~ntah!


mereka sedang berarak....mai aii ms ni pns gile...pasangn plak pki wane oren..mmg mengancam lah!

'oii n! ko bile lg?? jgn tunggu lame2 wey..'

'eh relax ar...aku mude lg..ko tu yelaaaa...ko kan dah tuaa.....hahahaha'

'ceh!!'

hahahah..alang adalah 'kakak' sulung dlm klas kamii... =P dah aku adalah 'adik' bongsu....hee.ehh yeke? hhmm je kot....

p/s : haha kamoo! save cepat! xsabar2 die..

4 comments:

Skinny Legs said...

napa aku rasa diri ko kecil?
=p

anneweeza said...

skinny legs >> sbb sume kwn2 aku besar...hahha!!!

liza said...

anne, ko nmpk sgt ketot disisi die....hahaha

liza said...

lg 1, lg 1,
mate kamu sepet ble xpakai spek...
ekekek