Sunday, June 7, 2009

Tag paksaan dr cik Fat =P

hohoho....mesti kene sound sok ni sbb pngl die cik FAT...hohohoho....tp keceli die sgt la slim...kalah slim river tau...kof kof kof =)

haiiyooo..bukan tgh draft entry lain kah? nape titibe nak wat tag plakk..?? hmmm..xde jwpn~`~


Apa perasaan anda sekarang?
*huhh perasaan yg bercampur adukk sbb byk sgt bende dlm pale hotak ini..perasaan debar2...takot2 dah juge perasaan malas nak tekojol...pang~

Saya nak makan?
*td pg(skg dah tghari tau) rs cam nak mkn roti canai...tp xde sape nak bwk..nak g sdr?? hhoho xmungkin...hmm tp skg rs nak mkn KFC plakk..hohoh..ni pas jengah blog sape ntah tgk die mkn KFC..jomla...jomla g mkn KFC............... =(

Saya tak suke?
*perasaan nak beli mcm2...tp pdhal xde duit pon..hohohoh...syaitoon yg direjam~pek pek! syohh g jauh2 la wahai sang syaitoon.... (^_^) dan xsuke jugek bile kene tanggung bende yg bukan aku yg ptt ditanggung (urusan kerja maa) oiii klu gitu baik aku je jd PM(project manager)!!! waaaa ;'O mls nak pkrr...nak nangis je rsss..... =(

Impian saya?
*impian terbesar : nak KEJE baru yg best dan leh jamin ms depan...bile impian terbesar ni dah terlaksanaa jee..waaaaa ade byk impian yg mengusuli....tp impian susulan itu mestilah berlaku apabila impian terbesar itu terlaksanaa.hmmm phm ke korang? xphm heh..xpe xyah finingkan pale ituu...~ngeee

Haiwan yg saya tak suke?
*mestila sang LIPAS...tolonggggg...aku leh ilang kawalan maa bile nmpk itu makhluk..grree..greee.....klu die ada dlm toilet,snggup aku tahan klu nak tuutt...klu die ada dlm lif,sanggup aku naik tangge ; hoiiii sang L***S!!! jgnla ko muncul di hadapan kuu.....

Saya harapkan?
*harap sgt2 berjaya dpt D***....hmmmm xleh nak cite skg...nnt yerk klu berjaya...xlame dah result nak kua....doakan saye yerk....aminnn....Ya Allah,murahkan la rezeki ku..aminnnn =)

Jika boleh putarkan masa?
*nak kembali ms form 4 awal tahun.....sbb?? bia aku je yg tau lahh..riwayat hidopkuu..

Saya pada 10 tahun akan datang?
*ms tu dah 34 tahun beberapa bulan la kan..hmm insyaAllah dah jd seorang isteri kepada ehem2 dan ibu kepada ehem2 org anak...dah jugek seorang wanita yg bekerjaya..dan jugek...oii bape byk da......baikklahhh...jgn bg sy mule berangan...~puk puk

Handphone saya adalah?
*sony Z610i wane pink.......sgt muahh2 dan jugek nokia E75.....tp sony je ade krdt.hohohho...tu pon nasib ade org t.up kan..ngeee.....cik nokia..sabar yuk..nnt kite t.up sejuta nak?? hahaha....

Saya penah bercinta sebanyak?
*sekali sajeee sehinggaaaa kini...... =) ehh cinta anak monyek pon penah sekali kot tp cam xleh kire bercinton kot sbb xpenah dating...tgk muke dlm klas sajee..tu pon xbecakap!!! hahaha.... wey ni dah msk bab lain dah ni..kang ade byk org meroyam xnak ckp ngn aku..hok..hokk..

Saya suka pada?
*warna PINK =) en.neo slalu ckp....xleh bayang umah kami NNT...xkan sume wane pink? aku jwbb MUSSTILAAA...hahahahah garu pale je membeer!

Kawan-kawan saya?
*hmmm ter ter lalu ramai...g mane2 pon mesti ade kwn...huhhu...sbb aku xsuke dok sorang2..so harusla menegur org utk berkwn....haii kwn2 ku seklaian...

Pernah dikhianati?
*hmm pernah...oleh kwn sdr...huhuhu....xpelah die pon dah dpt balasan kot...huk huk...nasib kwn2 lain sygkan ku....oii org itu! xpelah sy maafin kamu dong... =)

Apa yang anda hendak lakukan terhadap org yang mengkhianati anda?
*buktikan yg haku tidak seperti ituu...dan maafkan saje die..hohoh...misi ni dah lame complete daa.... =)

Senaraikan org untuk ditag
*ecececee nak cepat klick X ats tuu yerkk...jgn ko coba!!! copek ANDA (tunjuk sopan dgn ibu jari kehadapan) diTAG!!! weeehoooo...... =P


selesaii sudaa...cam ade utang lg jerr....nnt yukkkk....

cam xbest plak de pic ekk...jap selonggar jap... =P
haaaa..yg ni pon bole la..huu...dihari konvokesyen en.neo... =) tahun lepas daa....haa!! nak kate aku katek ar tu...awasss kamoooo...bukan aku yg katek laaa..die yg tinggi sgt..haa bole?

2 comments:

Precious said...

Aik .. lama tak menulis, coti ker?

anneweeza said...

Precious >> huhu =) agak bz la konon ni... =) insyaAllah pasni giat blk kot...kot laa =P