Friday, December 24, 2010

Welcome Digi

Salam semua....

Arini KL jem semacam kan? Hmmm biase ar jumaat...nak2 plak esok krismas...mesti org blk kg kan...Redha je la kan..... ;( Tapi aku yg bukan drive ni mayb boleh redha tp En.Neo yg si
tukang driver dah tahap sakit blkg hadap jem.....smp terkluar ayat die.....

die : jom g midV nak?
saye : jommmmm...~dgn mulut tgh penoh mkn roti
die : klu ajak g shopping complex..mmg xpenah xnak...
saye : haruuusssslahh!! ~smbl wat muke mntk penampar....

hohohohoho........so ke midV la kami......Lum smp lg otak aku dah bepikir ni...nak beli ape....nak beli ape.....smp la terkluar lg ayat die....

die : tp xnak jln2 tau..penatlaa...nak duduk je....

~terus gelap seketika dunia ku...... ;'(

Tp tak ke buang masa mane'y klu dah sane midV tp pulang dgn tangan kosong? hmmmm.....kan kan....tlg la stuju wey.....soooo supaya aku boleh tido ngn lena mlm karang,aku berjaya rembat beberapa barang make up elianto.....ushh korang nak tau...aku skg ni gile barang elianto...dah leh wat set hantaran dah brg elianto aku..hehehe....smp akak aku pon dah bosan,sbb aku asik cite psl brg elianto je....abis dah aku sgtlaaaaa puas ati..haruslah aku puji diri eh bukan! puji barang2 elianto tu...ohh ok...nnt aku wat special entry pasal barang2 elianto aku k... ;) hehehe semangat...opss aku xde share company elianto tau.hahahah!!! ;p

Hmm pastu...trus berjalan maju ke hadapan..haruuuslah! xkan jln kebelakang plak kan? ;p Aku dpt idea lg.....jom g register Broadband digi joooommmmm....sbb aku dah naik fed up muntah darah dah ngn celcom broadband aku....huhhhh mls nak cite...yg psl aku xkan wat entry special psl celcom broadband aku....slow die ko tau smp tahap klu lumbe lari gn sipot pon..sipot tu dah boleh blk tido dulu tau!!!!! huhhh....mls pkr....wat pns ati je....kedut2 plak muke nnt kan..hehehe... ;P

Heeee yg yg seronok'y digi siap wat figure kasi compare2 ngn telco lg...tp die xdela tulis fullname..die tulis cam telco C....telco M....hehhehe...haruuusslah kite phm kan?..heheheh.. ;p Kalau korang nak tgk g terjah website digi ada je..tp bagus gak tau..xyah la ko dok pikir...mane satu yg bagus ek? nak beli yg mane satu ek? haaaa....dr figure tu dah tau kot mane yg terbaik...hehehe... ;)

Ehh eh korang xprasan ke aku update mlm2 buta ni..haruslah aku kat umah..dah haruslah aku tgh pki broadband baru aku...DIGI maaaa...... ;) takat ni aku cukup berbangga memiliki'y sbb prestasi bagusssss sgt klu nak bandingkan dgn sblm ni aku guna telco C..eceh aku pon dah pki cakap telco C...hhehhehee ;)



Skg ni aku register tuk yg 10GB dulu...monthly RM108 tp skg ade promo just RM88 je tuk 6bulan sbb ade rebate tu kan...Org digi tu ckp klu nak upgrade ke 16GB next time boleh dtg anytime tanpa byr pape...just terminate package lama then register tuk new package...hmmmm ok la kan...so skg ni aku tgh try yg 10GB la ni...huh! huh! setakat ni masih lg puas ati woo..hehehe... ;)

so pada korang yg bermasalah ngn broadband cam aku sebelum ni..hmm pe kate tukar gak cam aku...hehheheh tetibe je aku promote kan..heheh....xpelah tuk kebaikan bersame...sharing is caring what! hehehe...hmm korang jgn tekezut plak pasni aku cergas semacam tau..hehehe..

Oklah dah mlm sgt....esok aktiviti laundry byk nak gune tenaga nih...hehehe...gue permisi dulu...dadada.....goodnite everyone!! ;)

No comments: