Friday, December 24, 2010

Fasa Perubahan ;)

Aku bukanlah penulis blog tegar....tp aku sgtlah pembaca blog yg sgt setia.. ;) Kalau aku dah tersuke kat satu2 blog2 tu...sehari ntah bape kali aku refresh blog tu...pastu bile blog tu xupdate,tetibe aku cam emo plak..hahahahah!!!! ~xpasal2 kan.. ;)

Nak tau ke blog mane yg aku suke?? hmm xyahla kot ek...byk sgt...kang ade yg kecik ati plak..hehehe... ;p Kat fav. aku je siap ade bahagi2 folder lg.....hehehe yg blog lain, yg blog fashion lain, blog craft lg...hahahah...senangkan...xyah nak cmpr2...wahhh... ;)

Tp bile hari2 dok bc blog org je...sian plak kat diri sdr....blog ko terbiar tu annnneee...heheh...ok k tuk menjaga hati sdr aku pon edit skt look blog aku..bile dah cam baru, konon cam semangatla nak update kan? hehehe... ~xtau la smp bile semangat tu kan.. ;)

Eh..eh...bukan aku xde cite nak update..eh eh bukan jugak malas...tp...rs cam perlu ke? heheh kadang2 rs segan...tp kadang rs nakkkkkk sgt cite...xkesah la klu xde org nak baca pon kan...hahhaha...lalallaaa... ;P

Ok ok...hmmm pe kate klu kate kate tuk kenangan diri sdr je...bole kan? kan? ;) Kot nnt dah tua2 leh baca2 ke...tuk anak2 cucu ke..wahhh gituu.. ;)

Smp sini dulu....see u.. ;)


4 comments:

dd dudu said...

hahah comel header kamuuuu

kuikui

AnneWeeza said...

dd > hehehe....xsangke plak ade org tgk...hehe ;p

Skinny Legs said...

meriah!

aku pon rasa sama! mksd aku time dah tukar blog theme pe sema kononnya semangat...pastu...hampeh :P

owh and banner ko tuh cantek tone dia ;)

AnneWeeza said...

wani > hahaha wat2 semangat pon xpe wey...heheh ;)

tone itu xpelah...br la seni kot..hahaha ;p