Tuesday, March 16, 2010

aku sengal? kurang asam kamoo!!

mule2 kasi la salam dulu kan....
salam semuaa.... ;)
haa kan dah kate aku preee...
ade je la aku nak bebel kan? ;p

last 2 weekend kot er...
aku balik melaka....laaa sajeje la nak blk....
dah mmg family aku dok same....
aku je prasan hebat dok kat KL ni....
waaaaa.....smp ati......bukan prasan hebat la..... ;'(
da rezeki aku kat sini......trime je la kan.. ;p

hmmmm.....alang2 dah blk tu aku g servis si pearl white skali
ushhh sejak ulang alik equine <>damansara ni....
jap jap je rs nak kene servis dah..hohoh....

aku mmg dah siap2 booked la...
senang...xkose aku nak b'walk in bagai...
tp aritu cam lame la plak sbb en.neo mcm2 plak die complaint
so lame skt la mekanik tu check kan...
ushhhh boring gile aku tunggu.....
mmg la ade wireless tp online gune hset cam xpuas la...hahah ;p
haaaa bile rs vontot da panassss....
mula la tgn aku ni gatal snap gmbr ;p

ohh.....tgh syok2, name pearl white dilaung...
ohhh suda siap rupa'y.... ;)
da settle byr sume...ting! aku ternmpk poster seruan kerajaan ni...
terus teringat 'kwn2' ku dlm pearl white...
;p

hohohohoh.....
sape kate aku sengal slame ni???
seeee......
aku sebenar'y dah lame sahut seruan kerajaan tau!
puk! puk! ~aku kene sekeh skali ;p
kuang asam!!!
sape yg sekeh?? usah korang tnyerr ;p

4 comments:

dd dudu said...

eheheehe comel, kawan2 anne ni rela ke tidak ni kene ngikat ;p

AnneWeeza said...

mesti la rela..... ;)
klu x...mereka tonggang tebalik nnt... ;p

oshin said...

hahaha...
lawak la kak anne nih...tp cumell jerk...;p

AnneWeeza said...

hukhukhuk ;D