Tuesday, November 17, 2009

Peluang woooo.....jgn dilepaskan! hikhik

heeehihii.....~gelak simpul tesimpul dulu..... ;)

xlame lg my birthday is coming....heee....tetibe en.neo kasi cannn kat aku tuk request hadiah birthday kuu....waaaaaaaaa........ ;O nape laa kasiii cannn kat org tamak malu cam aku nihhhhh.....teros xtau nak mntk apeee...... (^_~)

korang ade idea tak?~aku cam nak henpon baruuu....sbb henpon aku pon cam dah sewel2 tp still syg giloo lg kat henpon nih....pastu rs cam nak lappy baruuu.....tp lappy dah msk kat list lainnn....~xyah tnyer list apo yo...adoiiii serius xde idea ni...xkan nak lepaskan je peluang keemasan niiiiiiiii ;P bukan senang nak dpt open offer camni...hokhokhok ;D

plessss ar weyyyy...kasi idea kat aku...tngl bape ari je lg due date nih...hahahha!!! dah mcm mslh dunia la plakk...pdhallll....small metter je maa...hikhik ;p


4 comments:

fatihiah said...

kan i dah sajess aritu.. amik SE yg tuuuuuuuuu..... (tak igt model apa)

AnneWeeza said...

fati >> hik...hik...tu da msk list dah..heee.. ;p

dd dudu said...

sooo canneeeee,, anne mintak apee :D

AnneWeeza said...

dd dudu >> keputusan belom dibuat...xnak sumbang idea ke? ;p

~kang ado last2 'ape2 je lah' heee... ;p