Sunday, November 15, 2009

mate xleh tido..xtau nak wat amende dah...

salam sume....jam kat laptop pinjam aku ni tepat pukul 4.30am...ape kes ko anne xtido lg? jwpn~~ntahh mate xleh lelap...ape ntah otak aku ni pikir smp xleh tidoo...mmbr2 kat ym pon sume da ilang~gilooo..mestila sume tgh syiookk diulit melilit mimpi...... T_T

ooohooo...aku sebagai tuan punye otak pon xtau aku tgh pikir ape skg ni...smp xleh tido...baring jap....kebil2....pastu lari blk ke laptop....pastu cam insaf...uuuu kenoott kene tido gak nii...sokk ade yg otak jemm..merangkak blk ke katil....bukak spek...tup mate...tinggg!!! mate tebukak sdr blk...baiklah! banguuunnn blk ke laptop....hmmmm.... -_-'

haiii..watpe nak pakse2 klu mate xnak tido lg ek...abis da sume blog aku terjah...~harapan je la kan org nak update pagi2 bute ni~~eh eh mane tau kot blogger setia wat auto publish ke kan~ ;p utube pon dah xtau nak tgk ape...'nur kasih' da tgk 3 round kot...hikhik ;) gile kentang aku nih! google.com pon da meluat gak ah tgk muke aku....hahah!! sbb aku sdr pon xtau nak google ape dah..hahahh....last2 ko tau ape aku wat? airasia.com! hahahah saje2 tgk harge tiket..ko nak g mane anne?? hahahahah....~sukati aku lerrr....pastu berangan2....'oooo xde la mahal sgt ek'....'ushhh gile ah!' ~yeee aku ngaku...aku ckp ngn skin laptop! ;p

eh eh subuh pon da cepat kan skg.....hmmmmm baik aku tunggu smp subuh je ek? pas dah kene wuduk mesti cam uuuuu cejukkkk...uuuuu slimuuuut2.....haaa yes good idea! lalalalaa ;p pastu azan zuhur sok br bgn ke? hahh...biar aku sorang je lah tau..eh eh korangggg......bab2 buruk akuu...cepat je korang nak tau hehh.....nooottt goooodd oooo.... ;p

eheh tetibe cam rindu plakkk...hahahah rindu kat en.neo google.com laaaaa....haaa nak terjah psl ramalan banjir lah....wuuuu dr dgr berita cam nak stat teruk ke area utara and pantai timur....sian kan mereka2? mesti asik susah ati je...aku mmg xpenah tgk banjir...tp tgk dlm tv tu..cam xleh bayang je tgk bemeter2 tinggi paras air....ushhh xmooo..jauhkan la dr akuu.....amin... ;)

sekian... ;) dr aku yg comot...dlm dunia comot aku!

~p/s~bg mereka yg dok kwsn ramalan banjir.....tolooooong la jaga keselamatan yukk ;)

2 comments:

fati said...

kompem tak bangon lagi neh! =P

AnneWeeza said...

hahahhaah....mate tebukak tinggg!!!~jam menunjukkan pukul 10.45am
~lapaaaa.... ;p