Thursday, April 23, 2009

Malam terakhir kami bersama :(

~oooooo mengapaaa.....perpisahannnn yg kauu pintaaa......~ lagu sape tu ekk? ntahh nyanyi ikot sedap mulut yo..heee.... =)

yeee..mlm ni mlm ter last aku bersama teman mlm ku... Si KATIL ku.....waaaaaaaa.... :O kamoo harus kembali......pergilah kamoo pd yg lebih berhak...hahahaha!!!! telebih suda....

Alkisah...katil yg aku pki sejak duduk umah ini...oohoo sejak tahun lepas ok...hmmmm genap setahun dah adalah bukan hak milik kekal ku..huhu...katil itu adalah dipinjamkan oleh rakan baik ku...AM name'y....pompuan ok..die da kawen pon..dok dekat area2 sini gak...ms aku nak msk sewa umah ni dulu..sibokk pakse aku pki katil die tu...kate xde org pki la...takott reput xde org guna la...siap dgn rela hati anta ke umah aku...ok k la...org dah murah hati...harusla diterima dah dihargai kan? i kan baik..wahh tetibe...pang~~

Dan nak dijadikan cerita.....AM dah pon nak pindah ke rumah baru'y......suami tercinta'y suda beli umah baru kot...xdela jauh sgt pon..bole je klu aku nak g lepak lg..hoho...siap pakse2 soh msk best2 lg..hahahah...yeee sy kejam...ngee....hmm kat saujana impian je pon...heee...siap korang..akan tu terjah nnt...lalalalalaa....

So better aku pulangkan katil itu kan? wlupn die soh je aku pki...nnt2 aku nak pindah br la pulangkan kate'y....hmmm..xpelah...nnt aku nak angkut naik ape plak..xkan nak wat muke jongos mntk die dtg amik plak kan..ye kwn2...die ade kete besau...lalala.... :P (suami die keje besau..hahah sempat tuh)

Setelah dibincang2..AM akan dtg amik ari sabtu pg2...so haruslah aku siap2 kemas jumaat mlm kan? eh esok mlm la kan?? yee..betulll....so betul la mlm ni mlm terakhir aku dan si katil kan? yeee...betul lgg....xpelah aku redha pemergianmu..huhu...trime kasih byk2 ye si katilll...sbb teman aku setiap mlm....tahan dgn berat badan aku yg setiap ari bertambah..uwaa.....dan jd tukang kongsi mimpi2 aku setiap mlm..uushhh jgn cite ngn org lain tauu..lalalalla.... =) dan yg plg penting terima kasih byk2 kat AM yg sudi kasi pinjam ke aku....sgt la ku hargai nyaa... =)


aku : Am nak amik blk dah katil die...kan die nak pindah...sian n xde katil
dah.. (wat ayat sedih...yee..sy sedang m'ayat)
en.neo : hmmm...xpe..biarla die amik...jgn lupe ckp trime kasih plak nnt...
aku : hmmm..okk...dah ckp dah pon.... (ayat sedih lgg..hahah aku keji)
en.neo : nnt weekend kite g beli katil baru k..tau..
aku : ooookkkkkkk......heeeeeee :) n nak yg kat kedai........alaa yg aritu....nnt

kite g servey heh..heh bole heh?? (yess..berjaya)
en.neo : hmmm.....yela.....yela....weekend nnt k...
aku : oookkk......terime kasihhhhh....lalalallalalala
en.neo : =)

7 comments:

fati said...

alololooo... lepas ni beli bed set terus ka? tetttt

maylyn said...

i rasa better beli day bed je kau nih... sebab bukan kau nak kawen dah ke hahahhahaha

anneweeza said...

fati >> woo..woo..woo..wooo ;O

ksk maylyn >> waaaaa.......tidak..tidak...lbolom lagikkk..... ;O

dd dudu said...

suweet nye entry ni heee "kesah ku dan katil" atau "katil ku pergi jua" atau "katil ku yang banyak berbakti harus pulang ke tuannya" atau "ku sayang katil tapi apakan daya"

hermmm, sedey laaa entry ni sebenanye.. pastu harap2 si katil ni simpan sume rahsia mimpi anne, bape frekuensi dengkuran anne ;p memain jek hehehe

comel laaaa bunge yg tumbuh di katil an tu :D

Skinny Legs said...

hahaha...tuh yg ptot g ikea tp x dpt g tuh...

anneweeza said...

dd dudu >> hahahhaa....xpee dan pakat baikk punyeee ngn si katill... :P

ahah bunge2 yg tumbuh dgn jaye'y... :) dd nak satu ke? n kasi wane biru nak?? tp besorr ooo...hik..hikk :)

skinny legs >> waduhhh bise weyy...xpe..xpe..aku akan pastikan aku berjaye jejak kaki kat situ...tunggu gaji kot weh...hahhaah :P

liza said...

sian ko...so skng ko tdo ngn tilam jek la ea...hrgai ape yg ko ade...ekekek

sje la tu nk ngade ngan si denin tu....huh